Trendul Mystery Box de pe YouTube Romania 2019

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Pe YouTube Romania 2019, trendul mystery box a acaparat absolut tot. Astfel, greu gasesti un vlogger roman care sa nu fi facut cel putin un vreun box. In articolul de astazi vom discuta pe scurt despre acest subiect.

bookzone.ro

Ce este un mistery box din video-urile vloggerilor din Romania?

Trendul Mystery Box de pe YouTube Romania

Prima intrebare pe care si-o pune oricine cand vede pentru prima oara ”mystery box” in titlu e…ce naiba inseamna? Sigur, pentru cei ce stiu engleza, traducerea le poate da un raspuns. In traducere libera, ”mystery box” se traduce simplu: cutie misterioasa. Teoretic, tu n-ai cum sa stii ce se afla in ea. De aici ne gandim ca vine si adrenalina asta care ii face pe foarte multi utilizatori ai platformei video YouTube sa-si piarda minutele uitandu-se la astfel de video-uri.

Nu vrem sa dam cu piatra, nu vrem sa spunem prostii, insa daca stam sa ne gandim bine, trendul mystery box de pe YouTube Romania 2019 a aparut recent. In aceeasi perioada, o campanie a unui brand de telefonie a avut cam tot aceeasi tema. Poate ca vloggerii au vazut cat de mult succes a avut campanie cu pricina si s-au gandit sa faca si ei niste video-uri. Nu de alta, dar deja lumea era obisnuita cu termenul de ”mystery box” de acolo si le-ar fi fost mai usor sa atraga vizualizari.

bookzone.ro

Trendul Mystery Box de pe YouTube Romania 2019: adevar sau clickbait?

Poate la inceput, video-urile erau cat de cat reale, desi e putin probabil. Insa, mai nou…toate video-urile ce mulg trendul mystery box sunt adevarate clickbait-uri…Putem vedea niste sume exorbitante in titlurile video-urilor postate de vloggerii din Romania. Avem exemple peste exemple de ”mystery box” de nu stiu cate mii sau zeci de mii de dolari. Si e nasol ca unii utilizatori, in speta cei tineri sa si creada ca valoarea e una adevarata. Sa fim seriosi…cine ar da astfel de sume exorbitante pe o cutie cu continut misterios? Asa valoroasa sa fie adrenalina faptului ca nu stii ce-i in cutie, incat sa vrei sa dai niste bani seriosi pe ea? Hai, poate, dar doar poate am fi fost de acord cu o astfel de suma daca cel putin se stia 100% pe ce se cheltuie banii respectivi. Vedeai nu stiu ce, iti placea, strangeai banii si ti-l luai.

E foarte probabil ca multi dintre cei ce se uita sa creada un lucru ce nu este adevarat. E posibil sa creada ca pe YouTube Romania se castiga fabulos de mult. Ca doar nu oricine isi permite sa dea zeci de mii de euro pe o cutie, nu-i asa? In realitate, lucrurile nu stau atat de roz la capitolul venituri. Avem si un articol intreg in care va spunem cati bani faci la 1 milion de vizualizari pe YouTube Romania. Daca va atrage subiectul, puteti sa cititi acel articol. Insa, numai dupa ce il terminati pe acesta.

Vloggerii romani isi pun tot felul de lucruri in cutiile misterioase

Daca unii au inceput acest trend, luandu-l in serios si facand sa para ca ei chiar au primit un mystery box scump, altii au luat-o in ras. Nu stim daca din pricina faptului ca multi din public si-au cam dat seama de treaba sau nu. Stiind ca sunt fake toate video-urile de acest gen, parca altfel va vine sa va uitati, nu-i asa? Nu va mai tot sta gandul la faptul ca sunt bani aruncati pe fereastra pe lucruri care pot fi sau nu pot fi mai valoroase decat banii dati.

Trendul Mystery Box de pe YouTube Romania 2019 – concluzii

In concluzie, trendul mystery box de pe YouTube Romania 2019 e un trend ca oricare altul. Incepe bine, aduce vizualizari, dupa incepe sa fie preluat de toti vloggerii pana devine plictisitor. Si daca nu mai aduce vizualizari, nu se vor mai face video-uri cu trendul. Noi deja ne-am plictisit sa tot vedem cutii peste cutii pe Youtube. Voi?

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!