Vloggerul Mario Fresh s-a remarcat deja la Exatlon Romania Sezonul 3.

answear.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Dupa cum va spuneam intr-un articol trecut, vloggerul Mario Fresh a intrat in comeptitia sportiva Exatlon Romania 2019 Sezonul 3. El face parte din echipa Faimosilor si se lupta pentru premiul de 100.000 de euro. Ca o noutate a acestui sezon, premiul se va imparti intre o fata si un baiat. Astfel, iubitul Alexiei Eram va putrea castiga doar 50.000 de euro daca ii bate pe toti.

Mario Fresh s-a remarcat la Exatlon Romania 2019 Sezonul 3

Mario Fresh, concurent Exatlon Romania Sezonul 3

Primele zile din sezonul 3 Exatlon au adus primele trasee, dar si primele impresii. Faimosii si Razboinicii s-au luptat cot la cot pentru un loc la vila, dar si pentru alte beneficii. Vloggerul Mario Fresh s-a luptat cu diferiti Razboinici, insa nu a reusit sa aduca niciun punct echipei sale. Asadar, din punct de vedere sportiv, inca nu putem spune ca a facut ceva notabil in comeptitia sportiva difuzata de Kanal D. Dar, e de inteles. Abia au trecut primele zile petrecute in Republica Dominicana.

farmec.ro

Totusi, tanarul s-a remarcat prin altceva. Dupa spusele celor din echipa adversa, Fresh ar fi printre putinii sau singurul care a dat dovada de un caracter frumos. Iata ce au spus unii dintre Razboinici despre tanarul intrat in cursa pentru marele premiu:

bookzone.ro

noriel.ro

Acolo, Mario, nu ştiu, din punctul meu de vedere este cel mai bun caracter”, a spus Iulian Angelescu. ‘

Da, nu, adică chiar a fost… ne-a felicitat! Ne-a felicitat şi pe fiecare în parte, mereu la start ‘bafta’, tot. Frumos din partea lui. Eu cred că e singurul care are… Care are caracter! Toţi au caracter…

Pentru acest lucru, nu putem decat sa il felicitam. Sa dai dovada de fair play este un lucru esential in toate domeniile. Se pare ca Mario Fresh stie acest lucru si il aplica cu succes in aventura lui de la Exatlon Romani 2019 Sezonul 3. Ramane de vazut cum va evolua si pe partea sportiva protejatul lui Velea. Noi va vom tine la curent pe Instagram si aici, pe site. A, si nu uitati ca il puteti urmari pe Mario Fresh la Exatlon pe Kanal D, de la ora 20 sau pe Live Kanal D.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!