Mario Fresh a luat primul sau punct la Exatlon Romania 3

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Iata ca a sosit si momentul lui de stralucire. Da, da, vorbim despre unul dintre cei mai apreciati vloggeri din Romania la momentul actual: Mario Fresh. Pentru cei ce nu stiu, Mario Fresh participa la Exatlon Romania Sezonul 3, in echipa Faimosilor. Din pacate insa, pe parcursul primei saptamani in Republica Dominicana, el nu a reusit sa se remarce in vreun fel prin abilitatile sale sportive. Astfel, din pacate pentru fanii lui, el nu a reusit sa aduca nici macar un punct pentru echipa sa. Dar, asta nu inseamna ca a trecut neobservat. Nu a fost deloc invizibil. A reusit sa se remarce prin prisma caracterului sau.

bookzone.ro

Exatlon Romania Sezonul 3 19.01.2019: Mario Fresh a luat primul sau punct

Se pare totusi ca in cea de-a doua saptamana din cadrul celui mai iubit reality show sportiv din Romania, lucrurile s-au schimbat pentru indragitul vlogger. Fresh intr-adevar s-a trezit, si a reusit sa marcheze, spre marea bucurie a coechipierilor sai.

Iubitul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca a adus un punct important pentru mersul jocului. S-a jucat pentru vila, deci fiecare punct era foarte important. Pana la urma, se pare ca echipa Faimosilor a reusit sa castige dreptul de a ramane in vila. Dupa ce s-a terminat jocul, in timpul ceremoniei, Cosmin Cernat l-a intrebat pe tanarul vlogger cui ii dedica acest prim punct din aventura lui de la Exatlon Romania. Aproape instant, Mario Fresh a raspuns ca ii dedica punctul iubitei sale, Alexia Eram, in aplauzele colegilor sai de echipa.

bookzone.ro

Aventura lui Mario Fresh la exatlon Romania Sezonul 3 continua

Bun, si acum ca a spart gheata si a luat primul sau punct de la Exatlon 3, tanarul vlogger din Romania nu trebuie sa se culce pe o ureche. Echipa adversa, a Razboinicilor este una puternica. Mario Fresh trebuie sa demonstreze ca este protejatul lui Velea si sa dea dovada de sportivitate in continuare. Noi va vom tine la curent cu evolutia vloggerului de la Exatlon. Puteti sa il urmariti in fiecare zi in care se difuzeaza Exatlon la TV sau online, pe site-ul Live Kanal D.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!