Vlad Munteanu o controleaza pe vloggerita Mimi

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Se pare ca pe YouTube Romania 2019 au reinceput colaborarile. Adica, pe scurt, in loc sa faca video-uri singuri, vloggerii romani ii cheama si pe altii in video-urile lor. Asa au si mai multe vizualizari si pot face si lucruri pe care singuri le-ar fi imposibil sa le intreprinda. Astazi vom vorbi pe scurt despre video-ul in care Vlad Munteanu o controleaza pe vloggerita Mimi.

bookzone.ro

Vlad Munteanu si vloggerita Mimi intr-un nou vlog

Vlad Munteanu si Mimi

Dupa ce zilele trecute, Cristi Munteanu s-a sarutat cu Mimi, iata ca a venit si randul fratelui sau sa o aiba pe Mimi. Intr-un video doar, nebunilor. Nu va ganditi la alte prostii. Astfel, Vlad Munteanu si vloggerita Mimi au facut un challenge numit NOT MY ARMS CHALLENGE. Puteti vedea videoclipul cu pricina mai jos:

Sursa: Vlad Munteanu pe YouTube

bookzone.ro

Din pacate pentru multi fani si probabil si pentru Vlad, acest challenge nu e la fel de palpitant ca cel facut cu Cristi. Daca nu va mai aduceti aminte, gamerul Cristi Munteanu a sarutat-o de mai multe ori pe Mihaela Pantea, cunoscuta sub pseudonimul Mimi. Acest lucru s-a intamplat deoarece au facut CHAPSTICK CHALLENGE.

Vlad n-a sarutat-o pe Mimi in video

Desi probabil ca s-ar fi luat drept un video duplicat, Vlad Munteanu n-a sarutat-o pe Mimi. De ce ar fi fost un video duplicat? Pai, stiti…Vlad si Cristi sunt gemeni, deci au cam aceeasi fizionomie a fetei, deci…intelegeti voi. Nu negam faptul ca lui Vlad i-ar fi convenit sa faca aceasta provocare, insa poate dupa un timp, daca video-ul lui Cristi va merge bine, o vor face si ei. Pana atunci, se pare ca Vlad a machiat-o pe Mimi. Surprinzator, s-a descurcat destul de bine pentru un baiat. Am spus bine, nu extraordinar, sa ne intelegem, da?

Voi ce parere aveti? Poate Vlad Munteanu sa se faca make-up artist daca nu mai merge treaba cu vlogging-ul? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!