Vlad Munteanu a facut 1 milion de abonati pe YouTube

answear.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Vlad Munteanu a facut 1 milion de abonati pe YouTube. Tocmai de aceea, fanii sai sunt foarte fericiti. La scurt timp dupa ce s-a atins pragul la care viseaza orice vlogger, acela de 1kk abonati, toti cei care il urmaresc pe tanarul vlogger au tinut mortis sa-l felicite. Au curs mesajele de felicitare si unul din fratii Munteanu aproape ca n-a mai putut face fata. Sunteti bucurosi pentru el?

Vlad Munteanu a facut 1 milion de abonati pe YouTube in data de 7.05.2018

Iata ca a venit si momentul mult asteptat pentru unul din fratii Munteanu. Vlad, caci despre el este vorba, a reusit o performanta din ce in ce mai greu de egalat pe YouTube-ul romanesc. Pe scurt, el a atins suma de 1 milion de abonati. Prin acest lucru, el se alatura si altor vloggeri romani faimosi, printre care Selly, Mikey Hash, Bianca Adam, Noaptea Tarziu.

farmec.ro

Se pare ca bucuria e in floare la Constanta. Suntem siguri ca in acest moment, fratii Munteanu dau o petrecere monstru in cinstea acestui moment. Curg rauri de sampanie, tone de pizza si gramezi de fete. Sau poate nu, nu stim, doar ne dam cu presupusul. Ce e cert e ca atingerea pragului de 1 milion de abonati pe YouTube-ul din Romania nu este un lucru de ici, de colo. Daca in strainatate, acest lucru se poate face repede si uneori fara prea multa munca, in Romania, e greu. Publicul nu este la fel de numeros.

bookzone.ro

noriel.ro

Vlad Munteanu – milionar in bani sau doar in abonati?

Vlad Munteanu a facut 1 milion de abonati pe YouTube
Vlad Munteanu a facut 1 milion de abonati pe YouTube

Stim cu totii ca se fac bani pe YouTube. Insa, tot noi stim ca in tara noastra CPM-ul, adica costul per 1000 de afisari este foarte mic. Tocmai de aceea, nici macar un videoclip de 1.000.000 de vizualizari nu putem spune ca-l imbogateste pe cel care l-a facut. Asadar, daca va ganditi ca gata, acum Vlad Munteanu, fratele lui Cristi Munteanu are gramada de bani la usa, va inselati Sigur, se pot face bani din YouTube astfel incat sa poti sa supravietuiesti, insa nu se poate discuta despre vreun fel de imbogatire. Bineinteles, exista si proiecte cu companii mari care le rotunjesc veniturile vloggerilor nostri preferati. Practic, de aici vine grosul. Daca ar fi sa stea doar in banii de pe YouTube, vloggerii nostri n-ar prea putea sa isi ia diverse lucruri pentru videoclipuri bune.

Vlad Munteanu l-a ajuns pe Selly

Asadar, Vlad Munteanu a facut 1 milion de abonati pe YouTube. Stim cu toii cat de buni prieteni sunt Selly si Vlad Munteanu. Insa, pe undeva, exista si un soi de competitie intre tinerii vloggeri. Dupa ce Selly a atins pragul de 1 milion de abonati pe YouTube, multi se gandeau ca urmatorul care trebuie sa ajunga la suma asta e Vlad. Si, pe buna dreptate, iata ca tocmai asta s-a intamplat. De acum incolo, putem spune ca Selly si Vlad Munteanu sunt egali, deoarece amandoi au trecut deja de de pragul de 1 milion de abonati.

vegis.ro

Vlad Munteanu si Cristi Munteanu au facut deja un videoclip in care reactioneaza la atingerea pragului de 1 milion de abonati

Nu se putea sa nu existe si un react pentru asa eveniment in viata de vlogger a lui Vlad Munteanu. Tocmai de aceea, fratii Munteanu s-au intalnit si au facut un video in care reactioeaza la atingerea pragului de 1 milion de abonati. S-au bucurat si voi puteti vedea acest lucru in videoclip-ul pe care l-a postat Vlad pe canalul sau de YouTube:

Sursa: youtube.com/VladMunteanu

Urmeaza o petrecere uriasa pentru Vlad Munteanu a facut 1 milion de abonati pe YouTube?

Suntem siguri ca intrebarea aceasta este pe buzele tuturor. Dupa ce s-a vazut cat de tare a fost petrecerea data de Andrei Selaru sau Selly pe scurt, dupa ce a facut 1 milion de abonati, fanii lui Vlad Munteanu nu vor sa ramana mai prejos. Tocmai de aceea, ei se gandesc ca si Vlad va da o petrecere.

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!