Vlad Alexandrescu s-a lasat de YouTube?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Vlad Alexandrescu s-a lasat de YouTube? Aceasta intrebare e pe buzele tuturor, de cand celebrul vlogger se pare ca a disparut pur si simplu de pe platforma. Ce sa se fi intamplat? Unde sa fie? Va mai reveni. Nu garantam ca vom putea raspunde la toate aceste intrebari in articolul de astazi, insa, vom incerca. Acestea fiind spuse, haideti sa vedem care este treaba, de fapt.

bookzone.ro

Vlad Alexandrescu s-a lasat de YouTube?

Vlad Alexandrescu s-a lasat de YouTube
Vlad Alexandrescu s-a lasat de YouTube

Trebuie sa recunoastem ca a trecut un timp de cand nu ne-am mai uitat la video-urile lui Vlad. Nu ca inainte eram fani infocati sau ceva, doar ca ne mai aparea prin recomandate. Iar acum, recent, am vazut niste TikTok-uri in carese spunea ca Vlad Alexandrescu s-a lasat de YouTube. Parca nu ne-a venit sa credem, asa ca am deschis rapid aplicatia si i-am cautat canalul. Aparent, da, s-a lasat. De ce spunem acest lucru? Ei bine, nu mai exista niciun video de-al lui. Canalul de YouTube este gol.

Insa, acest lucru nu garanteaza ca intr-adevar le-a sters si ca s-a lasat. Dupa cum bine stim, video-urile se pot arhiva, se pot trece pe Privat. De aceea, stam si ne gandim ca poate asta a facut si Vlad, din nevoia de vreo pauza probabil. Nu prea am crede noi ca a sters pur si simplu toate video-urile si gata. Pana la urma, sunt ani in spate, multa munca, iar acele video-

bookzone.ro

Cine e Vlad Alexandrescu?

Pe YouTube Romania apar des noi si noi vloggeri, care isi incearca norocul. Unii cresc mai greu, altii mai usor, pe cand unora nu le iese si se lasa. Vlad Alexandrescu se afla in categoria celor care au reusit sa isi gaseasca un public, o nisa si au facut bani din YouTube. Nu mai stim sigur daca se mai aplica informatiile din articolul nostru de acum ceva timp cu banii pe 1 milion de vizualizari. Probabil acum sta mult mai bine treaba. Insa, chiar si pe atunci, Vlad Alexandrescu facea o gramada de vizualizari din video-urile lui de tip challenge. Se inspira destul de mult de la MrBeast, insa. Iar uneori chiar lua thumbnail-uri de-ale popularului vlogger internationzal si le folosea pentru video-urile sale.

Vlad Alexandrescu s-a nascut in Constanta, pe 23 septembrie 2002. Astfel, ne putem da seama ca in 2022 va schimba prefixul. Primul sau video pe YouTube l-a postat pe data de 19 februarie 2015. De atunci, au urmat multe altele. S-a facut remarcat prin absurdul format pe care l-a abordat, pe care insa, copiii l-au indragit din plin. Scenele erau colorate, tonul vocii sale prietenos si uitati asa a reusit sa adune sute de mii de vizualizari si de fani. In prezent, aproape 900 de mii de abonati are pe canalul lui de YouTube.

Video-urile cu bunica lui Vlad Alexandrescu

Un personaj central in mai toate vlog-urile lui Vlad Alexandrescu a fost bunica acestuia. Da, sigur, si bunicul lui Vlad a mai aparut din cand in cand, dar bunica era o prezenta aproape permanenta. Si nu degeaba, caci dansa era pe placul publicului si aducea o gramada de vizualizari si bani. Insa, au fost si controverse legate de dansa. Video-urile cu provocari pe bani in care apareau bunicii lui Vlad au fost unele dintre cele mai populare.

Probabil pentru a face hype sau nu stim din ce motiv, se vehicula intr-un timp ca bunica lui Vlad Alexandrescu a murit. Bine, nu doar ca se vehicula, ca pana si vloggerul in sine dadea de inteles ca bunicuta lui draga nu mai e.Apoi, brusc, dupa un timp, hop a aparut un nou video cu dansa in prim plan. Acest lucru i-a suparat pe unii, care chiar au crezut vestea si deja il compatimeau pe Vladut. Dupa, au urmat niste video-uri cu prietena lui Vlad, care si acelea au prins. El a mai aparut si prin vlogurile fratilor Munteanu. Una peste alta, Vlad avea publicul sau. Iar daca intrati acum pe contul de Instagram al lui Vlad Alexandrescu, puteti vedea cum la ultima poza postata, sunt multe comentarii in care fanii il roaga sa se intoarca.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!