Maximilian Ioan s-a reapucat de YouTube!

vivacredit.ro

vegis.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Doamnelor, domnisoarelor si domnilor, un veteran al YouTube-ului, dat disparut, a reaparut pe platforma. Daca inca nu ati citit titlul acestui articol, atunci trebuie sa va spunem ca e vorba despre Maximilian Ioan. El are 2 canale pe YouTube: Maxsipunct si Maxsialtele.

De ce nu a mai postat vlogguri pe YouTube Maximilian Ioan?

In inceputul video-ului sau de revenire, Max aduce in discutie si unul din motivele pentru care a luat o pauza atat de lunga de la vlog-uri. Se pare ca faptul ca s-a mutat, l-a facut sa nu mai aiba timp sau chef sa posteze si sa-si bucure abonatii. Bine, pe parcursul vlog-ului, el e sincer si spune ca pur si simplu n-a mai avut chef sa posteze. Si, nu-l condamnam. De ce? ai ganditi-va asa. Stai intr-un apasrtament unde nu e atat de ok, apoi vecinii nu sunt intelegatori. Si, pe langa astea, nu trebuie sa uitam ca trebuie sa gestioneze tot de unul singur. Responsabilitatile pe care le ai atunci cand stai singur sunt foarte mari, iar cei care deja stau singuri stiu acest lucru.

edenboutique.ro/

Cu cine sta Maximilian Ioan in chirie?

Maximilian Ioan a revenit pe YouTube
Maximilian Ioan a revenit pe YouTube

Vlogger-ul preferat al multor pusti si pustoaice se pare ca nu sta de unul singur in apartament. El are un coleg, pe care suntem siguri ca-l cunoasteti. Sunteti pregatiti sa aflati? E vorba despre binecunoscutul Vasco Tataru, fostul membru al trupei 5GANG.

edenboutique.ro/

Maximilian Ioan va incepe sa posteze din nou pe Maxsipunct si Maxsialtele

In concluzie, se pare ca Max a revenit pe YouTube. In videoclipul pe care puteti sa-l vedeti mai jos, el promite ca se reapuca de treaba. Va posta multe videoclipuri noi, care ii vor incanta pe toti cei care s-au abonat la canalele sale de YouTube. Si, nu sunt putini. Pe unul dintre ele, tanarul vlogger are peste 840.000 de abonati.

Daca se va pune repede pe treaba si se va tine, probabil ca in scurt timp va intra si el in gasca youtuberilor din Romania cu 1 milion de abonati. Tinem sa va reamintim ca acest lucru nu e atat de usor de atins. Un alt vlogger iubit de public, Vlad Munteanu, a facut 1 milion de abonati recent. Cine stie? Poate ca urmatorul de pe platforma care va ajunge la numerele acestea va fi Maximilian Ioan. Totul depinde de el si de cat de repede poate sa-si recastige interesul abonatilor. A, si sa speram ca nu va strica o generatie cu videoclipurile lui.

P.S: Max spune undeva prin clip ca va faced si un video de react. Adica, un video in care va reactiona la alt videoclip. Avand in vedere amploarea scanadalului de zilele acestea de pe YouTube, cred ca stim la ce va reactiona. Stiti ca fratii Gogan au iscat un scandal destul de mare cu piesa lor si foarte multi youtuberi au facut video-uri in care reactioneaza la tot acest scandal. Unii pentru ca au intr-adevar ceva de spus, altii…doar pentru vizualizari. In orice caz, ramane de vazut daca si Max isi va da cu parerea legat de acest subiect controversat, ce a acaparat Youtgube-ul din Romania. Pana atunci, uitati-va la videoclipul de revenire postat de Max.

Sursa: https://www.youtube.com/user/maxsialtele

Acesta este sfarsitul articolului. Daca si voi va bucurati ca Max a revenit, atunci dati un SHARE acestui articol. Nu uitati ca ne puteti urmari si pe Instagram, dar si pe Facebook. Pana data viitoare, salut!

 

1 thought on “Maximilian Ioan s-a reapucat de YouTube!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!