Politia Youtube-ului revine

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Pe 13 ianuarie 2019, fanii Politiei YouTube-ului au avut surpriza sa vada un nou video pe canalul de YouTube al lui Calinacho. Dupa ce au trecut luni de zile de la ultimul video incarcat, Calin se pare ca s-a decis sa revina pe platforma video. Da, ati ctiti bine. Politia YouTube-ului se intoarce. Nu e prima data cand youtuberii romani iau o pauza si revin dupa niste timp. L-am avut si pe Max, care a revenit pe Youtube dupa o absenta indelungata.

bookzone.ro

Politia YouTube-ului revine pe YouTube Romania 2019

Politia Youtube-ului

Dupa ce luni de zile, fanii au tot asteptat un nou video de la favoritul lor, Calinacho, iata ca a sosit in sfarsit ziua. Printr-un teaser, Calin i-a anuntat pe toti ca s-a intors si promite ca lucrurile vor fi mai bune ca niciodata pe canalul sau. A, poate vreti sa vedeti si voi teaser-ul la care ne referim. Fie, vi-l postam mai jos:

Sursa: Calinacho pe YouTube

bookzone.ro

Se observa din prima o evolutie uriasa din punct de vedere al editarii. Super cadre si un scenariu bun pentru un teaser. Calinacho anunta o lupta grea: lupta cu el insusi pe YouTube Romania 2019. Ramane de vazut cum va arata primul episod din noua serie de Politia Youtube-ului. Va fi cel putin la fel de bun din punct de vedere al editarii ca acest teaser? Sau va fi mai bun?

In aproape 1 zi de la lansare, teaser-ul a reusit sa stranga aproape 50.000 de vizualizari, iar cele mai multe comentarii au fost unele de tip pozitiv. E un semn ca abonatii lui abia asteapta sa se uite la un nou episod din Politia Youtube-ului, seria online care l-a consacrat, de altfel.

Politia Youtube-ului 2019: Cand apare primul episod?

In descrierea teser-ului, Calinacho a spus ca primul episod va aparea atunci cand va fi gata. Apoi, s-a gandit sa dea totusi o perioada. Se pare ca episodul ar urma sa apara pe la sfarsitul lui ianuarie sau inceputul lui februarie. Sunteti nerabdatori sa-l revedeti pe Calinacho in Politia YouTube-ului? Ne puteti spune in sectiunea de comentarii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!