GajuKYD si-a sters video-urile de pe YouTube!
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

GajuKYD si-a sters video-urile de pe YouTube! E jale mare printre pasionatii de masini de pe YouTube. Unul dintre cei care prezentau in mod constant noi masini si noi lucruri legate de acestea tocmai si-a sters tot continutul. Haideti sa aflam ce s-a intamplat.

bookzone.ro

GajuKYD si fanul sau de 10 ani

Totul a inceput de la un video pe care GajuKYD l-a postat pe contul sau de YouTube. Vrand sa faca ceva deosebit, el s-a gandit ca ar fi super sa-si aduca un fan sa-i conduca una din masini. Si nu doar atat. Pentru a face totul si mai interesant, s-a gandit sa aduca un fan care nu a implinit varsta de 18 ani. Pentru ca na…adrenalina e mult mai mare cand te lasi condus de un minor care ahabr n-are sa conduca. De ce? pentru ca la varsta de 10 ani nici nu ar trebui sa-l intereseze asa ceva.

Si iata ca Virgil Halacu, cunoscut pe YouTube Romania sub numele de GajuKYD, l-a luat pe pusti in masina. L-a pus pe locul soferului, iar el a stat langa. Bine totusi ca nu s-a gandit sa faca asta pe un drum public. El a ales sa faca video-ul in parcarea unui supermarket. Din ce se vede pe filmare, parcarea nu e goala, deci pericolul n-a fost eliminat complet. Intr-o secunda baietelul putea intra intr-o masina parcata sau in una care trecea pe acolo.

bookzone.ro

Virgil Halacu, alias GajuKYD – dosar penal in urma video-ului

GajuKYD si-a sters video-urile de pe YouTube
GajuKYD si-a sters video-urile de pe YouTube

 

Politia s-a autosesizat in cazul vloggerului din Oradea. Astfel, acestuia i s-a deschis un dosar penal pentru fapta pe care a savarsit-o. Masina pe care fanul de 10 ani a condus-o este un Audi A6, un autoturism extrem de puternic, ce poate ajunge la niste viteze foarte mari.

GajuKYD si-a sters toate video-urile de pe YouTube

In urma acestei intamplari, Virgil a ales sa-si stearga marea majoritate a video-urilor de pe YouTube. Toate in afara de cateva mai vechi si unul, ce se pare a fi un joc pe care l-a lansat. Va lasam video-ul mai jos, sa-l vedeti si voi:

Sursa: GajyKyd pe YouTube

Din cate ne dam seama, e posibil ca GajuKYD sa ia o pauza de la postat pe YouTube, urmand sa se axeze pe facut jocuri pentru smartphone, atat pe Android, cat si pe iOS. Sigur, nu stim exact ce va face. Daca si cand va reveni la postatul des pe platforma video, ramane de vazut. E foarte posibil sa ramana la jocuri si la Instagram, pentru a fi totusi in atentia publicului. Iar peste niste timp, dupa ce lumea uita de incidentul cu fanul sau de 10 ani, sa revina si pe YouTube.

Insa, e putin ciudat sa stearga toata munca, cu exceptia unui video simplu, cu un joc cu masini. Bine, si a catorva video-uri mai putin relevante si vechi. Sigur ne va spune el pe profilul de Instagram ce si cum s-a intamplat. Voi ce credeti: o sa revina GajuKYD pe YouTube Romania sau s-a terminat cariera lui de vlogger?

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!