Sevda Erginci (Zeynep din Pretul Fericirii) are un nou iubit?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Sevda Erginci are un nou iubit? Actrita care a intruchipat-o pe Zeynep in serialul turcesc Pretul Fericirii timp de 2 sezoane se pare ca ar fi protagonista unei noi povesti de dragoste din Turcia. Va spunem in cele ce urmeaza ce si cum. Inainte de toate insa, trebuie sa adaugam faptul ca ne bucuram nespus pentru ea, deoarece recent a trecut printr-o despartire trista.

bookzone.ro

Sevda Erginci are un nou iubit?

Sevda Erginci iubit
Sevda Erginci iubit

Haideti sa o luam cu inceputul, pentru a intelege de unde pana unde au aparut astfel de speculatii in presa din Turcia. In toamna aceasta, domnisoara Erginci a primit un nou rol in serialul turcesc ”Draga trecutule”. Si nu unul secundar sau episodic, ci chiar unul din cele principale, alaturi de actorul Seckin Ozdemir. Personajele lor se iubeau in acest serial, iar povestea lor de dragoste a fost una plina de neprevazut.

Va spunem ”a fost”, deoarece serialul nu a rezistat prea mult in grila. Dupa nici 6 episoade, producatorii au fost nevoiti sa inchida sandramaua, din cauza audientei prea slabe. Insa, revenind la subiectul nostru, surse din presa din Turcia sustin faptul ca dragostea aratata de personajele Sevdei si ale lui Seckin s-a transpus si la ei, la actori.

bookzone.ro

Altfel spus, faptul ca au fost nevoiti sa fie atat de apropiati datorita personajelor lor, i-a facut si pe cei 2 sa se uite cu alti ochi unul la celalalt. Si de la cateva priviri nevinovate, se pare ca s-ar fi ajung la o relatie in toata regula.

Sevda Erginci si-a incheiat recent fosta relatie

Dupa cum v-am spus si la inceputul articolului, noi, personal, ne bucuram pentru actrita, deoarece chiar avea nevoie. De ce? Pai nu sunt nici 2 luni de cand aceasta i-a urat ”ramas bun” fostului sau iubit. Nu se stie din ce cauza s-au despartit…poate din nepotrivire de caracter?

Pana la urma, nici nu mai conteaza. Tot ce e important e ca, pare-se, actrita se iubeste cu Seckin Ozdemir. Iar faptul ca au fost surprinsi imbratisati la un meci de basket si nu doar o singura data, ne da de inteles ca nu e vorba doar de zvonuri. Poate in curand, o sa vedem si niste poze frumoase cu ei 2 pe contul de Instagram al Sevdei.

Se potrivesc?

Acum, ca ati aflat si ati vazut si o poza cu Sevda Erginci si Seckin Ozdemir in articol, vrem sa va cerem si parerea: se potrivesc cei 2? A facut Sevda alegerea corecta? Ne puteti spune parerile voastre in sectiunea de comentarii de mai jos.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!