Cand se termina serialul Gulperi in Romania?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cand se termina serialul Gulperi in Romania? Aceasta e intrebarea de pe buzele tuturor fanilor acestei productii de succes. Noi ne-am interesat si vrem sa va spunem si dumneavoastra. Asadar, daca va intereseaza aceasta informatie, va invitam sa aflam impreuna cand o sa se difuzeze ultimul episod din Gulperi. Fara alte adaugiri, haideti sa intram direct in paine.

bookzone.ro

Cand se termina serialul Gulperi in Romania?

cand se termina serialul Gulperi
cand se termina serialul Gulperi

Inainte de toate, trebuie sa va marturisim ca productia turceasca se sfarseste mult mai repede decat ne-am fi dorit. Parca abia ne obisnuiseram cu Gulperi si copiii ei si iata ca, in curand, va trebui sa ii uram ramas bun atat ei, cat si restului personajelor.

In luna ianuarie a acestui an, se va difuza si ultimul episod al serialului turcesc. Trebuie sa ne pregatim din timp, sa stim cand ii vom vedea pentru ultima data pe micile noastre ecrane pe Gulperi si Kadir, dar si pe Hasan, Artemis si restul.

bookzone.ro

Deoarece nu vrem sa va mai tinem pe jar, va spunem direct: Gulperi se termina pe 20 ianuarie. Da, nu mai sunt nici macar 3 saptamani si vom afla sfarsitul aventurii ce ne-a tinut de-a dreptul lipiti de televizoare.

Urmatoarele episoade din Gulperi, pline de neprevazut

Pana la ultimul episod din Gulperi, sa stiti ca personajele noastre mai au de trecut niste hopuri. In primul rand, trebuie rezolvata problema cu Eyup. Barbatul prea se crede mare si tare, avand falsa impresie ca poate sa isi bata joc de familia lui asa, cand vrea el.

Trebuie sa vedem cum va reusi Kadir sa-l scoata din scena. De asemenea, nu e de joaca nici cu Seyma. Femeia nu a uitat de ce a patimit din cauza lui Gulperi. Asadar, e posibil sa le mai faca niste probleme dragilor nostri, pana sa se cuminteasca.

Concluziile

Acesta a fost si articolul nostru, in care v-am spus cand se termina serialul Gulperi in Romania, unul dintre cele mai bune seriale turcesti din Romania. Daca stiti ca aveti prieteni care urmaresc serialul, fie ca se afla in tara, fie ca nu, va invitam sa distribuiti prezentul articol pe retelele de socializare. Astfel, vor afla si ei cand sa se astepte sa o vada pe Gulperi pentru ultima data. Dati Like paginii de Facebook Gulperi pentru ultimele noutati.

 

1 thought on “Cand se termina serialul Gulperi in Romania?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!