Cand se termina Familia Medici Conducatorii Florentei?

nemira.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cand se termina Familia Medici Conducatorii Florentei? La aceasta intrebare va vom raspunde in randurile ce urmeaza. Trebuie insa sa va avertizam ca ultimul episod din superbul serial e mult mai aproape decat ne imaginam. Insa, fara alte adaugiri inutile, va invitam sa aflam impreuna cand se va incheia pe TV aventura celor din faimoasa familie italiana.

Cand se termina Familia Medici Conducatorii Florentei?

Nu o sa lungim prea mult acest articol, desi am putea. Va spunem din start: Familia Medici Conducatorii Florentei se termina in iunie. Da, da, adica fix in aceasta luna in care suntem deja. Insa, ce e si mai trist pentru fanii productiei e ca deja din a 2-a saptamana a lunii, nu ii vom mai vedea pe cei din familia Medici pe TV. Au mai ramas doar 2 episoade din celebrul serial, care a adus audiente bune postului de televiziune

fabricadegratare.ro

Ultimul episod din Familia Medici Conducatorii Florentei se va difuza chiar in aceasta saptamana. Mai exact vineri, 5 iunie 2020, va fi finalul serialului cu Medici. Atunci vom afla cum se termina toata aceasta aventura istorica la care am fost martori de aproape 2 luni de zile, de cand a inceput. Dupa cum probabil va amintiti si dupa cum v-am spus si noi, in aprilie a inceput serialul.

bookzone.ro

edenboutique.ro/

Vreme de atatea episoade am vazut niste adevarate scene istorice, caci veridicitatea tuturor luptelor si a intrigilor din serial e data de faptul ca s-a bazat in mare parte pe fapte reale. Familia Medici a existat si in realitate si a reprezentat punctul de plecare pentru acest produs de fictiune la care ne-am uitat.

Familia Medici Conducatorii Florentei Ultimul Episod

Cand se termina Familia Medici Conducatorii Florentei
Cand se termina Familia Medici Conducatorii Florentei

Asadar, da: finalul serialului se apropie cu pasi repezi. Ce vor face personajele noastre preferate? Va fi un final in coada de peste sau unul fericit, cu toate planurile narative inchise? Ramane de vazut. Cu siguranta va avea audiente bune si cel din urma episod, caci a fost o aventura istorica de exceptie. Inca de la primul rezumat pe care vi l-am facut, am vazut ca va place. Si serialul, per total, e foarte popular, sa stiti. De exemplu, pe Instagram are peste 53.000 de urmaritori.

edenboutique.ro/

Inainte de a termina, am vrea sa va intrebam: ce nota ii acordati serialului, per total? V-ati distrat indeajuns de mult urmarindu-l, incat sa ii dati 10 cu steluta sau, din contra, dupa 1 episod v-a plictisit si l-ati lasat?

1 thought on “Cand se termina Familia Medici Conducatorii Florentei?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!