Familia Medici Conducatorii Florentei Episodul 2 Rezumat

nemira.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Familia Medici Conducatorii Florentei Episodul 2 Rezumat: Situatia devine din ce in ce mai tensionata in Florenta. Dusmanii par a fi la fiecare pas, iar dorinta de a avea avere va transforma caracterele multor persoane in adevarate gauri negre. Sufletul nu va mai conta, iar banii vor juca un rol primordial.

In noul episod din serialul despre familia Medici, vom vedea cum totul se adanceste, iar in aer se aseaza o aroma de tradare. Pregatiti-va de un nou episod palpitant. Nu uitati sa distribuiti acest rezumat pe retelele voastre de socializare preferate, daca il considerati util.

fabricadegratare.ro

Familia Medici Conducatorii Florentei Episodul 2 Rezumat

Familia Medici Conducatorii Florentei Episodul 2 Rezumat
Familia Medici Conducatorii Florentei Episodul 2 Rezumat

Din rezumatul primului episod, am aflat cam cum sta treaba. In al 2-lea insa, totul devine si mai interesant. Lupta e in toi, insa Florenta nu se afla din pacate nici macar aproape de victorie. Lucrurile par sa se inrautateasca pe zi ce trecere, iar economia orasului Florenta are de suferit. Milano e atat de aproape de a face din frumosul oras o simpla amintire. Pe masura ce avutia florentina se duce, conducatorii lor trebuie sa ia o decizie.

bookzone.ro

edenboutique.ro/

Episodul 2 din Familia Medici il are in prim plan pe Cosimo. Acesta reuseste sa opreasca cat de cat luptele ce amenintau insasi existenta Florentei. Vedem cum, in timpul episodului, el e fortat sa ia niste decizii grele. Razboiul dintre Milano si Florenta nu se poate opri decat daca una din parti decide sa renunte. Asa ca, al nostru Cosimo decide sa intermedieze o asa-zisa afacere intre Ducele de Milano si Lucca. In acelasi timp insa, el tine in continuare partea artei, dandu-i bani pentru o noua constructie lui Brunelleschi.

Pasiunea lui Cosimo pentru arta

Probabil ca v-ati dat deja seama ca pentru Cosimo, arta e un subiect sensibil. Nu poti sa ai o disuctie cu el fara ca acesta sa aduca in vorba si vreo treaba legata de arta. Ei bine, in episodul 2, aflam si de unde pana unde s-a gandit el in aceste vremuri tulburi sa dea bani artistilor si sa ii ajute sa isi duca la bun sfarsit operele.

edenboutique.ro/

Episodul ne duce in urma cu mai bine de 2 decenii, atunci cand ar loc o scena uimitoare. Cosimo este obligat sa renunte la pasiunea lui cea mai mare pentru o casatorie aranjata cu fiica unui bancher. Sigur, acel bancher e un adevarat nobil, iart fiica acestuia, Contessina, e frumoasa. Insa nimic nu conta mai mult pentru Cosimo decat arta. Insa, data fiind aceasta obligatie, el e fortat sa renunte la statutul de artist.

Daca va place serialul si vreti sa fiti la curent cu noile rezumate, va sfatuim sa va abonati. Utilizati formularul de abonare de pe site si veti fi anuntati instant, de indata ce avem noi rezumate. A, si daca doriti sa vedeti si poze cu actorii sau alte lucruri legate de serial, exista pagina Familiei Medici, Conducatorii Florentei.

1 thought on “Familia Medici Conducatorii Florentei Episodul 2 Rezumat

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!