flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Melek Episodul 67 Rezumat: Gata cu dusmanii! Se pare ca fix inainte de ultimul episod, lucrurile se aseaza, iar Halil, Melek si ai lorr nu vor mai avea parte de cine stie ce greutati. Cei doi dusmani care le-au tot facut zile fripte se duc unul dupa altul. Haideti sa aflam si noi cum din rezumat.

bookzone.ro

Melek Episodul 67 Rezumat: Funda o pateste

Kenan e hotarat sa ii faca pe Alpay si pe Funda sa plateasca. Pe sotia fostului sau prieten, acesta o face sa fie vazuta rau de cei de la hotelul in care i-a zis sa stea putin pana se mai linistesc lucrurile. Teoretic, femeia nici nu stie ce o asteapta. Ea e linistita in camera de hotel si stie ca nu mai dureaza mult si va primi si niste bani buni din partea lui Kenan.

Magazinul acela cu antichitati tocmai s-a dat, iar noul proprietar trebuie sa plateasca toti banii in curand. Ce bine o sa fie pentru ea, pentru Funda. Kenan chiar pare sa fie un prieten de nadejde.Si spunem ca pare, pentru ca, in realitate, acesta nu a vrut decat sa o prinda in capcana pe ea, asa cum a facut si cu sotul ei. Dupa ce s-a asigurat ca a luat toti banii de pe urma vanzarii magazinului, s-a dus sa discute si cu cei de la hotelul unde este Funda cazata. Si a folosit niste termeni atat de rai, dandu-le de inteles ca e un soi de escroaca, incat nu a durat mult si femeii i s-a adus la cunostinta faptul ca trebuie sa plateasca rapid sederea si dupa sa plece, evident. Desi surprinsa de aceasta schimbare de atitudine, Funda rade in sinea ei.

bookzone.ro

Si totusi, a pacalit-o

Pai cine sunt astia sa ii dea ei de inteles ca nu ar avea bani sa plateasca? Se aranjeaza si se duce rapid la noul proprietar al magazinului de antichitati, crezand ca o sa iasa de acolo cu banii necesarri. Insa acesta se uita surprins la ea cand aude de bani si ii spune ca nu are ce sa ii dea. Kenan i-a luat pe toti. Si uitati asa, Kenan a pacalit-o pe Funda, asa cum si ea l-a pacalit cu scrisorile de la Vildan…

Daca nu ar fi facut tot acel teatru cu asa-zisele scrisori venite din partea lui Vildan, nimic din toate acestea nu s-ar fi intamplat. Insa, in clipa in care Alpay si Funda si-au dat acordul si au considerat ok sa il fraiereasca asa, pur si simplu, Kenan nu a mai putut. De atunci s-a rupt pur si simplu tot. Pentru ca de dragostea lui si de femeia pe care o iubeste nu isi bate nimeni joc.

Alpay spune totul

Dupa ce isi savurreaza putin aceasta victorie, Kenan isi indrreapta atentia spre Alpay. El reuseste sa il faca pe fostul sot al lui Melek sa spuna, usor, usor, cam tot ce a facut. Ce idei a avut, cum si-a dorit sa se razbune pe familia fostei sotii, dar si pe cei din familia Sirhan. De ce face Kenan acest lucru? Pentru ca, fara sa stie Alpay, inregistrreaza tot. Si dupa ce individul si-a terminat marturisirile, acesta primeste o ultima masa copioasa din partea asa-zisului sau prieten. E ultima pentru ca da, tatal lui Adnan isi otraveste prietenul. Si-a zis ca e singura sansa sa isi razbune si el demnitatea si sa ii ajute si pe Halil si Melek sa fie fericiti.

Dupa aceea, Kenan isi spune ca gata, si-a cam terrminat treburile. Singurul lucru care l-ar mai fi putut tine pe aici ar fi fost dragostea lui Vildan. Insa, se pare ca nu a putut avea parte de ea, din pacate. Asa ca batbatul inregistreaza un mesaj trist pentru aceasta. Iar apoi…se duce dupa Adnan, fix in locul unde acesta isi doarme somnul vesnic, daca ne intelegeti. Si asa, Halil si Melek au scapat de dusmanii lor in episodul 67 din serialul Melek.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!