Nicknamedpete si Branza Regelui

answear.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Nicknamedpete si Branza Regelui par sa fie subiectul momentului in spatiul online, alaturi de stirea ca Dorian Popa si Babs s-au despartit. Mult influenceri sunt suparati pe un tanar care se pare ca a venit de nicaieri si a acaparat un capital destul de mare de atentie. Detalii despre subiect aflam si noi din randurile urmatoare.

Nicknamedpete si Branza Regelui

Nicknamedpete si Branza Regelui
Nicknamedpete si Branza Regelui

Ce este un influencer stim deja. In mare, e o persoana carre promoveaza diverse produse si servicii, uneori spunand din start ca e vorba despre o reclama, iar alteori abordand exprimari de genul „Multi dintre voi m-ati intrebat…”. Lumea ii adora si „se uita in gura lor”, daca ne perrmiteti sa folosim o exprimare din aceasta populara. Cu alte cuvinte, au o putere mare de convingere. De aceea, multe companii si branduri aleg sa se promoveze prin intermediul acestora, in detrimentul altor tipuri de reclama, mai formale, sa le spunem asa. Adica, parca altceva e sa spuna Dorian Popa sau Selly „Fratilor, azi mi-am luat si eu produsul asta si e super tare” si alta e sa vezi pur si simplu o reclama cand stai si navighezi pe net.

farmec.ro

Desigur, este si mult mai scump, insa, aceasta este altceva. Cert este ca, din postura de influencer, ajungi sa primesti uneori zeci de email-uri pe zi cu propuneri de colaborare. Unele sunt produse de baza, cum ar fi hartia igienica neagra, altele in schimb, sunt diverse si am putea chiar sa spunem… abstracte, asa cum s-a intamplat si cu Nicknamedpete si Branza Regelui. Mai exact, tanarul acesta si-a propus sa conduca un experiment. A vrut sa vada daca influencerilor le pasa de ce anume promoveaza si daca aloca timp unei cercetari in prealabil. Sau daca, dupa ce vad in email ce produs trebuie promovat si pe ce suma, accepta, faa sa se gandeasca de doua ori. Si se pare ca multi influencer au muscat-o. Au promovat un produs care nu exista, de fapt. Iar acum sunt destul de suparati pe noul vlogger.

bookzone.ro

noriel.ro

Branza Regelui Charles al 3-lea de la Curtea Regala a Romaniei

Tipul a inceput cu o treaba smart. S-a gandit ca brandul care sa le trimita influencerilor produsul ce urma sa fie promovat sa fie unul fictiv. Insa totusi cu rezonanta pentru cei putin neatenti. Astfel, s-a gandit sa le trimita Branza Regelui Charles al 3-lea de la Curtea Regala a Romaniei. Pana aici, poate ca multora n-o sa va para nimic aiurea. Insa ideea e ca exista Casa Regala a Romaniei, nu Curtea Regala. Sunt foarte apropiate cele doua denumiri, fapt pentru care pot fi foarte usor confundate. Nicknamedpete s-a gandit ca produsul din pachetul de PR sa se numeasca simplu: branza Regelui Charles al 3-lea, de la niste calugari din Viscri.

Asa ca vloggerul a trimis mesaj la 16 influenceri, dintre care 8 i-au raspuns aparent. Dupa, pentru ca, dupa cum o spune si el, Curtea Regala a Romaniei nu poate trimite un astfel de pachet special prin FanCurier, s-a dus chiar el personal sa livreze. Pe post de sofer regal. Si pana la urma, se pare ca multi au crezut. Doamna Oana Roman, dar si doamna Ana Morodan au si postat despre aceasta treaba. Claudisky de pe TikTok la fel. Silviu Faiar se pare ca s-a prins, insa tot a postat si el, la caterinca. Se pare ca videoclipul a avut atat de mare impact, incat s-a dat si la stiri. Iar la momentul scrierii acestui articol, a adunat in jur de 140.000 de vizualizari. Iar Nicknamedpete a strans 12.000 de abonati pe canalul sau de YouTube. Va lasam videoclipul mai jos, daca nu l-ati vazut deja:

vegis.ro

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!