Sala de sport a lui Dorian Popa din Domnesti

nemira.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Sala de sport a lui Dorian Popa din Domnesti inca nu exista. Cel putin, nu la momentul scrierii acestui articol. Daca, intre timp, aflam ca intr-adevar isi va deschide una, vom baga un update acestui articol, desigur. Am zis sa va spunem din start, ca sa nu credeti ca umblam cu fofarlica sau ceva. Articolul acesta se vrea a fi unul in care pur si simplu stam si ne intrebam: de ce nu si-a facut inca Dorian Popa o sala de fitness pe placul lui, in Domnesti?

Sala de sport a lui Dorian Popa din Domnesti

sala de sport a lui Dorian Popa din Domnesti
sala de sport a lui Dorian Popa din Domnesti

Doar ganditi-va putin…il stiti pe vloggerul si influencerul Dorian Popa, da? Cand ii spunem numele, prima data ne gandim la muschi. Nu, el nu e culturist, insa ii place tare mult sa mearga la sala, dupa cum a afirmat-o chiar el in nenumarate randuri. Evident, si rezultatele sunt pe masura, Dorian avand un corp de invidiat. Cu exceptia picioarelor, desigur, insa dupa cum a spus-o si el, la ele e vorba de o treaba genetica. Adica oricat le-ar antrena, tot vor fi deficitare. Insa, in rest, e lux. Tot timpul promoveaza sportul si tot ce tine de acesta.

fabricadegratare.ro

In conditiile astea, stam si ne intrebam: cum de nu i-a venit prin cap ideea deschiderii unei sali de sport in comuna Domnesti, pe care a facut-o pupulara de cand s-a mutat? Sau, daca s-a gandit, ce l-a oprit din a incepe efectiv sa o contruiasca? Am aflat recent ca vrea sa isi deschida shaormerie. Si am fost putin surprinsi, trebuie sa va recunoastem…Cand ne gandim la Dorian Popa, parca prima si prima data am crede ca va deschide ceva din domeniul sportului. Nu fix ceva ce e opusul a ceea ce promoveaza el: sportul. Pentru ca da, shaorma e buna, mai ales cand e cu de toate. Dar noua, romanilor, ne si place sa mancam si adesea…shaormele ajung sa ne ingrase. Pot fi si sanatoase, daca renuntam la sosuri si diverse. Insa, daca nu-i pui sos, nu mai e shaorma, sa fim sinceri cu voi…

bookzone.ro

edenboutique.ro/

Aparate de ultima generatie

Daca Dorian Popa isi face sala de sport in Domnesti in viitorul apropiat inca nu stim. Desi la cat de mult il duce capul, e posibil sa faca. Am vazut ca ii place sa isi creeze cat mai multe surse de venit, asa ca sigur va face si o sala, ca doar e si in avantajul lui, nu? Dar hai sa ne gandim…oare cum ar arata o sala de sport marca Dorian Popa?

In doua cuvinte: foarte bine. Doar ati vazut ce super proiect a facut la garsoniera. Dintr-una normala, in care stateai poate mai mult de nevoie, a transformat-o intr-una in care iti vine sa stai de drag. Si daca te tin buzunarele, desigur. Intr-o sala de sport de-a domnului Popa, probabil ca ar exista aparate de ultima generatie, pentru toate grupele musculare. Iar preturile tindem sa spunem ca nu ar fi prea piperate.

edenboutique.ro/

Daca tot vin la el…

Daca va fi asa sau nu vom vedea numai si numai daca lui Dorian ii va veni ideea sa isi faca o sala de sport. Poate dupa ce termina de construit Hatz Residence. Si poate chiar o sa o faca pe undeva prin apropierea acestui cartier rezidential. Lumea si asa stie deja care este adresa lui Dorian Popa din Domnesti.

Asa ca oricum vin pe acolo, sa vada daca e pe afara Dorian si sa faca o poza. Asa ca…daca tot bat drumul pana acolo, poate unii vor dori sa si stea sa se antreneze. O sa fim atenti pe profilul lui de IG, poate ne spune ceva in sensul asta. Doar acolo a anuntat si faza cu shaorma Hatz, nu?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!