Dorian Popa si-a facut masina neagra

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Dorian Popa si-a facut masina neagra. Celebrul vlogger din Romania a ales sa mearga de aceasta data pe o non-culoare. Dupa ce, pana recent, a avut o culoare tipatoare, un verde fosforescent care i-a acoperit BMW X6-le, iata ca acum el a vrut ceva mai subtil. Sa nu mai fie vazut de la departare in trafic.

bookzone.ro

Dorian Popa si-a facut masina neagra

Dorian Popa si-a facut masina neagra
Dorian Popa si-a facut masina neagra

Regele Hatz a reusit in sfarsit sa isi schimbe culoarea masinii. Abia acum a reusit sa schimbe verdele fosforescent intr-un negru nobil. Fiind actor in serialul Sacrificiul si avand filmari des, lui i-a fost destul de greu sa-si gaseasca timp pentru a duce masina la baietii de la Custom Tunning.

Bine, printre filmari si vlog-uri, Dorian e deosebit de ocupat zilele acestea si cu inregistrarile de la piesa 100%, in colaborare cu Selly.

bookzone.ro

Pariul dintre Selly si Dorian

Si daca tot am vorbit de Selly, sa nu uitam ca Dorian a facut recent un pariu cu el. Daca Selly lua permisul din prima, Dorian trebuia sa ii fie servitor timp de o zi intreaga. Iar daca Selly pica la oras, atunci el ar fi trebuit sa il serveasca pe domnul Popa pe durata unei zile.

Din pacate pentru Dorian, Selly a luat permisul de conducere din prima. Chiar daca a avut 20 de puncte penalizare, tot l-a luat. Si stiti ce inseamna acest lucru, nu-i asa? Intr-una din zile, Dorian va trebui sa faca numai si numai ce vrea Selly. Va fi un vlog tare amuzant.

Acum ca e sofer cu acte in regula, poate Selly va vrea sa conduca bestia neagra a lui Dorian. Ce ar fi ca, in cadrul provocarii, Selly sa vrea sa mearga cu masina lui Dorian intr-un loc si sa-l lase pe Regele Hatz sa ia un Uber sau un taxi? Ar fi interesant? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii.

Pana data viitoare, nu uitati ca ne puteti da si noua un Follow pe Instagram si un Like pe ”obositul domn Facebook”, asa cum spunea Dorian Popa in vlog-urile sale.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!