Shaorma Hatz a lui Dorian Popa

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Shaorma Hatz a lui Dorian Popa se pare ca nu e doar o alaturare surprinzatoare de cuvinte, ci o realitate. Regele Hatz, vloggerul care a inovat din multe puncte de vedere spatiul online din Romania, se pare ca mai vine cu una noua. Aparent, nu poate sta locului si vrea tot timpul sa gaseasca noi modalitati de a face bani. Pentru acest lucru, il respectam, deoarece nu e asa usor sa faci bani si din piatra seaca. Revenind insa la deliciul culinar, da, in curand o sa mancam shaorma facuta de Dorian. Dupa ce am aflat ca Tzanca si-a facut shaormerie, auzim ca si Dorian intra in industria fast food.

bookzone.ro

Dorian Popa si shaormeria Baneasca

Shaorma Hatz a lui Dorian Popa
Shaorma Hatz a lui Dorian Popa

Alaturarile dintre brandurile puternice rezulta in noi oportunitati. Asa se pare ca a gandit-o si domnul Popa, atunci cand a decis sa isi alature numele de cel al shaormeriei Baneasca, un nume cunoscut in capitala si nu numai. Lantul de fast food a fost dintotdeauna bine vazut, insa de cand s-a aflat ca Dorian e prietenul lor, vanzarile se pare ca au crescut foarte, foarte mult. Si e normal, caci Dorian pare sa aduca aurul peste tot pe unde se duce. De aceea nici nu este ieftin, atunci cand vorbim de preturile unei colaborari.

Revenind insa, shaormeria Baneasa si Dorian Popa si-au unit fortele si au facut o miscare de marketing foarte buna. Au dat shaorma gratis. Ce sa vrea romanu mai mult? Stim cu totii ca ne place mancarea, iar o shaorma aburinda, cu de toate si gratis n-ar refuza nimeni. Miscarea de marketing si-a atins scopul, caci toata lumea a scris de cele peste 3000 de shaorme pe care Dorian le-a impartit intr-o zi.

bookzone.ro

Shaorma Hatz a lui Dorian Popa vine!

Dar colaborarea dintre ei nu consta doar in acest lucru, ci si intr-un sortiment nou: shaorma Hatz a lui Dorian Popa. Un produs care sigur se va vinde foarte bine. Inca nu exista prea multe detalii despre ea, dar Dorian ne-a asigurat ca totul va fi asa cum trebuie. Fara cartofi congelati si alte lucruri de proasta calitate. Si am mai inteles ca acestea ar urma sa aiba o culoare diferita.

Adica cine va lua, o sa stie din prima ca aceea este o shaorma Hatz, nu una normala. Am auzit ceva de o shaorma gold, gen aurie, dar pana nu o vedem cu ochii nostri, nu spunem nimic. Pentru ca nu stim nimic sigur. O sa ne-o arate Dorian probabil pe contul lui de Instagram sau pe vlogul unde reuseste sa stranga o gramada de vizualizari. Deja pentru multi s-a format un obicei din a-si incepe dimineata cu el.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!