Melek Ultimul Episod Rezumat: Cum se termina serialul?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Melek Ultimul Episod Rezumat: Cum se termina serialul? Lucrurile ajung la final si, dupa cum va spuneam deja intr-un alt articol, nu mai urmeaza inca un sezon. Asadar, ce se intampla in episodul acesta, ramane finalul pentru totdeauna. Acestea fiind spuse, haideti sa vedem care este destinul fiecarui personaj in parte.

bookzone.ro

Melek Ultimul Episod Rezumat: Cum se termina serialul?

Alpay si Kenan au disparut. Desi de mult timp relatia dintre ei si tatal lor se racise, atat Defne, cat si Kerem se pare ca acum le pare destul de rau de el. Dar mai ales de faptul ca nu a putut si el sa fie un tata in adevaratul sens al cuvantului. De inmormantarile celor 2 se ocupa familia Karadag. Un lucru bun, daca e sa il numim asa, ar fi ca baiatul lui Melek nu mai trebuie sa plece. Acum, daca tatal lui, adica motivul pentru care era nervos, s-a dus, nici el nu mai are de ce sa plece departe de familia lui.

Datorita filmarilor de la Kenan, familia Sirhan intelege ca Vildan nu a mintit, atunci cand le-a spus ca nu a fost niciodata vorba de vreo relatie amoroasa intre ea si Kenan. Acesta din urma stiti ca i-a lasat un mesaj si lui Vildan. In acesta, ii spunea ca ii pare rau ca nu au putut fi impreuna si ca i-a lasat un teren pe care sa isi poata construi un orfelinat, pentru toti cei aflati in dificultate. Omer afla ca, din pacate, trebuie sa aleaga. Ori va fi in continuare doctor, insa numai in Istanbul, acolo unde si-a cerrut transferul inainte ca lucrurile sa se imbunatateasca sau renunta. Dupa ce il vedem pe al nostru pus in aceasta pozitie grea, se termina primul plan narativ din ultimul episod al serialului Melek. Pentrru a 2-a parte, suntem transportati peste 15 ani, pentru a vedea ce mai fac dragii nostri.

bookzone.ro

Vietile lor sunt altele

Asadar, acum au trecut 15 ani peste ai nostri. Au ramas impreuna sau s-au despartit? S-au mai dus dintre ei sau au ramas toti alaturi unii de altii? Ei bine, Halil si Melek sunt inca impreuna si au facut intrre timp o fetita. Acum ea este febletea intregii familii. Micutul Seyit Ali a crescut, evident si acum este un tanar in toata firea.

Mithat si Mahmut se inteleg si ei foarrte bine. Au mai facut si copii, si-au mai facut si sotiile, adica pe Seyran si pe Kadryie fericite si au mai dat drumul si la inca o afacere. Asadar, putem spune ca au ramas uniti. Zeynel e si el cu afacerea lui, iar Unzile a devenit ajutorrul principal pentru Defne. Draga noastra nu a mai mers pe calea muzicii. In schimb, s-a indreptat spre partea gastronomica. A devenit o bucatareasa tare cunoscuta in zona si nu doar atat. E si profesoara acum! Ea le preda gastronomia tuturor studentilor aflati la inceput de drum, asa cum a fost si ea candva.

Melek Ultimul Episod Rezumat: Omer a ales sa ramana

Prima parte a episodului s-a terminat cu Omer al nostru pus in fata unei alegeri dificile. Desi ar fi putut sa lase capul plecat si sa se duca in Istanbul, acolo unde probabil ca ar fi facut mai multi bani, a ales sa isi da demisia. Si asa, a ramas aici, unde are un cabinet personal in care isi pune tot ce stie in slujba celor ce au nevoie de el.

Mirza din pacate e cam singurul despre care nu va putem spune ca si-a gasit un sfarsit frumos pentru a sa poveste. El a decis sa plece cu barca sa, si sa stea mai mult timp singur. Nu a reusit sa isi gaseasca o doamna potrivita pentru sufletul sau… Intre timp, Vildan a ales sa respecte decizia lui Kenan si a facut acel orfelinat. Aflam si noi ca ea totusi a avut ceva acolo, micut, pentru Kenan, insa, din pacate…acesta nu a aflat. Si a plecat fara sa stie ca totusi dragostea lui nu era asa… degeaba. Si asa, s-a terminat si serialul turcesc Melek, care noua ne-a placut tare, tare mult.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!