Moneda de 50 de bani din 2007 – Care e faza cu ea?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Moneda de 50 de bani din 2007 – Care e faza cu ea? Daca ati stat pe net zilele astea, e probabil sa fi vazut un TikTok de la un domn cu username-ul Frec.Menta care afirma ca da o suma destul de frumusica pentru o anumita moneda de 50 de ani. A devenit viral in scurt timp si s-a iscat si o discutie aprins in legatura cu aceasta. Detaliile le gasim si noi in randurile urmatoare.

bookzone.ro

Moneda de 50 de bani din 2007 – Care e faza cu ea?

Moneda de 50 de bani din 2007
Moneda de 50 de bani din 2007

Daca va uitati acum prin buzunare sau prin portofel, sansele sunt sa gasiti cel putin o moneda de 50 de bani. Asta chiar daca nu sunteti adeptii platilor cash, ci folositi tot timpul cardul. Nu de alta, dar va trebuie la cosul de cumparaturi din orice supermarket. Cine s-ar fi gandit vreodata ca o astfel de moneda poate sa valoreze, in realitate, mult mai mult decat valoarea inscrisa pe ea?

Ei bine, nimeni, pana cand sa apara acel TikTok despre care v-am spus mai sus. Sunt sanse sa-l fi vazut deja. De ce? Pai… la momentul scrierii acestui articol are peste 1.2 milioane de vizualizari. Asadar, e deja un TikTok viral, fara doar si poate.

bookzone.ro

O recompensa buna

In acesta, utilizatorul respectiv spunea ca ofera suma de 400 de lei pentru o moneda de 50 de bani care a fost emisa in anul 2007. Da, doar din acest an. Nu 2005, nu 2006 si nici vreun alt an de dupa 2007. Lumea a inceput sa se intrebe care e faza. De ce naiba fix una din anul 2007? Ce o face sa fie atat de speciala? Desigur, multi au crezut ca e teapa sau vreo gluma proasta. Insa, aparent, nu e. S-ar parea ca monezile (sau monedele?) de 50 de bani din 2007 sunt extrem de rare. Aparent, nu ar fi decat 1000 in toata Romania.

Unii mai ziceau si ca acelea ar contine nu stiu ce metale pretioase, insa ni se pare putin probabil. Revenind insa, daca intr-adevar sunt doar 1000, atunci e de inteles de ce respectivul domn poate sa dea 400 de lei pe o singura moneda. Noi ne-am uitat prin buzunare, insa n-am gasit nicio moneda din 2007. Doar din alti ani. Dar vedeti poate aveti voi noroc si va puteti face cu niste sute de lei de la respectivul domn.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!