TikTok Now – Ce este, de fapt si ce legatura are cu aplicatia BeReal?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

TikTok Now – Ce este, de fapt si ce legatura are cu aplicatia BeReal? La aceste intrebari va vom raspunde in randurile ce urmeaza. Un lucru este cert in spatiul online. Daca merge un lucru, multi altii vor veni sa il copieze. Sau nu neaparat sa il copieze, dar sa porneasca de la acel ceva, sa il ma impopotoneze putin si sa spuna ca, de fapt, au facut un lucru nou. Asa se intampla si in eterna lupta dintre retelele de socializare si aplicatii. Stim cu totii ca fiecare in parte se lupta sa ne atraga pe ea si sa ne tina cat mai mult timp scrolland. Insa, uneori…se ajunge prea departe. Gata cu paranteza, haideti sa trecem direct la treaba.

bookzone.ro

TikTok Now – Ce este, de fapt si ce legatura are cu aplicatia BeReal?

tiktok now
tiktok now

Deja stiti ce este TikTok. Nu mai e nevoie sa umplem cateva randuri bune sa va spunem. Cel mai probabil, deja aveti aceasta aplicatie in telefonul vostru. E aplicatia momentului peste tot in lume, fara doar si poate. Si pentru ca merge asa bine, au inceput si Facebook si Instagram sa ia din particularitatile lui si sa le transforme in ale lor. Stiti deja de lupta reels vs tiktoks, asa ca nu mai e nevoie sa vorbim pe larg. Dar, ca sa rezumam, ideea de baza era ca toata lumea ii plangea de mila TikTok-ului, pentru faptul ca toti ii copiaza. Iata insa ca a sosi momentul ca si TikTok-ul sa faca fix acelasi lucru.

V-am vorbit recent despre aplicatia BeReal. Unii probabil deja o aveti, insa altii cel mai probabil nu. Este noua senzatie, daca i-am putea spune asa. Lumea vorbeste despre ea, insa nu are inca baza de utilizatori a TikTok-ului. Lucrul care atrage cel mai mult la BeReal e faptul ca lumea e in sfarsit pusa sa isi arate si viata fara filtre pe o retea de socializare. Am fost invatati in ultimul timp sa ne trecem pozele prin tot felul de filtre si de efecte, pana sa le postam. Si, de asemenea, vazand la altii, am zis sa ne postam si noi doar victoriile. Esecurile nici nu aveau ce sa caute prin feed-ul nostru, desigur. La BeReal insa, nu conteaza. Tot ce conteaza e sa fii autentic.

bookzone.ro

Care e diferenta?

Acum cateva zile, am intrat si noi, ca tot omul, pe TikTok. si am vazut ca avem o sectiune noua, undeva in josul aplicatie. Una unde scrie „Now”. Si ne-am intrebat…ce este TikTok Now? Ce ar mai putea aduce nou TikTok-ul, dupa ce a revolutionat intreaga planeta? Aparent, nimic, caci aceasta functionalitate nu este una originala. Este fix conceptul pe care este construita aplicatia BeReal. Astfel, noi, ca utilizatori de TikTok, putem sa adaugam acolo niste lucruri care, teoretic, vor disparea. Sau pe care nu toata lumea le poate vedea. E un soi de aplicatie in aplicatie, daca ne intelegeti.

Probabil ca sunt unii dintre voi acum care se intreaba „Pai si atunci care e diferenta dintre TikTok Stories si TikTok Now?”. Faza e ca pe primele poate sa le vada oricine, in cele 24 de ore. Insa ce se posteaza pe TikTok Now nu poti sa vezi decat daca faci si tu in prealabil o postare in ziua respectiva. Da, da, altfel nu ai cum sa vezi ce au pus cei pe care ii urmaresti la Now. Trebuie sa postezi si tu o poza, orice, altfel nu esti lasat/a sa intri. Aici sa spunem ca e o chestie relativ noua limitarea asta. Dar nu stim cat de bine primita va fi de catre utilizatori. Voi ce parere aveti de TikTok Now? Va asteptam si pe IG, sa ne spuneti. Sau si aici, depinde unde vreti.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!