Ce este Lemon8? Are legatura cu TikTok

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce este Lemon8? Are legatura cu TikTok, aplicatia pe care este foarte probabil sa o stiti, chit ca sunteti utilizatori ai acesteia sau simpli spectatori ai spectacolului de pe ea, la care nu participati. Se pare ca Lemon8 este o aplicatie gata sa ia cu asalt topurile retelelor sociale. Cand toata lumea se astepta ca topul cu cele mai utilizate astfel de retele sa ramana neschimbat, ByteDance, cei ce au facut si TikTok, se pare ca sunt pregatiti sa dea iarasi lovitura. Vor reusi sau nu? Haideti sa aflam si noi toate detaliile pe care le stim pana in prezent.

bookzone.ro

Ce este Lemon8? Are legatura cu TikTok

ce este lemon8
ce este lemon8

Despre TikTok nu mai e nevoie sa va spunem nimic. La nivel global, foarte multi folosesc aceasta aplicatie, care a ajuns sa detroneze in ochii multora, atat Facebook-ul, cat si Instagram-ul. Varietatea continutului, dar si aparenta libertate care a inceput sa dispara usor, usor in anumite privinte la restul competitiei, a transformat TikTok-ul in alegerea primara a utilizatorilor in ceea ce priveste timpul petrecut pentru a socializa sau pentru a face continut.

La momentul actual, se pare ca ar exista diverse probleme in ceea ce priveste TikTok-ul. Nu, nu e vorba de vreun bug. In schimb, e posibil ca in multe locuri din lume sa nu se mai accepte folosirea sa. Sunt deja discutii dure in SUA legate de TikTok, insa acestea nu fac subiectul prezentului articol. Am vrut doar sa facem aceasta paranteza, pentru a va spune ca aplicatia Lemon8 este facuta de ByteDance, creatorii TikTok, poate ca un fel de raspuns la aceste tentative de a opri ascensiunea. Cu alte cuvinte, daca TikTok va deveni o aplicatia non-grata, una pe care multi vor fi obligati sa si-o stearga din telefoane, vine Lemon8, ca un soi de inlocuitor. Atentie, subliniem „soi de” deoarece Lemon8 nu este o copie a TikTok-ului. Asa ca nu va ganditi ca o sa devina TikTok2 cu alte culori sau altceva de genul.

bookzone.ro

Vizualul, de baza pentru Lemon8

E usor sa ne dam seama ca video-ul e cuvantul de baza pentru TikTok. Pentru Lemon8 insa, acesta va fi imaginea. Sau, altfel spus, va fi o retea de socializare unde accentul se va pune pe distribuirea de instantanee superbe, pe care oamenii le vor putea vedea, le vor putea da like-uri si eventual vor putea sa fie inspirati de ele.

Suna cunoscuta aceasta asa-zisa descriere pe care am scris-o din prima, nu? Seamana izbitor cu Instagram-ul sau cu ceea ce a fost candva aceasta retea. Din pacate, dupa cum multi au vazut, in ultimul timp, pana si Insta-ul incepe sa impinga mai degraba reels-urile sau continutul video, in detrimentul celui static, adica al pozelor frumoase. Si e pacat… Din ce am mai vazut, foarte multi au ramas cu un gust amar, dupa ce au vazut ca pozele lor, editate bine si care ar fi putut sa ajunga la multa lume, par a fi de-a dreptul ignorate de Instagram. Deja pozele postate aici sunt asa, un fel de „hai sa fie si astea”, nemaifiind vedetele, asa cum erau la inceput…

Au sesizat oportunitatea

Cei de la ByteDance se pare ca au sesizat oportunitatea si incearca sa intoarca totul in favoarea lor. Stiu ca lumea inca e dornica sa aiba un loc simplu, unde sa isi imparta pozele facute, fie ele profi sau nu, si care sa le apara tuturor urmaritorilor. Asa ca incearca piata cu Lemon8, care tocmai asta se anunta a fi. Un soi de combinatie intre Instagram si Pinterest. Acum ramane de vazut cum vor decurge lucrurile. La momentul scrierii acestui articol, din pacate, Lemon8 nu este disponibila in Romania.

Adica da, apare in Google Play si AppStore, dar nu poate fi instalata. Probabil ca va mai dura ceva. In schimb, in US e deja frenezie cu ea. O sa bagam un update la acest articol dupa ce se va lansa Lemon8 si in Romania, probabil. Asa cum TikTok a „nascut” o noua generatie de influenceri romani, poate ca acelasi lucru se va intampla si cu Lemon8, depinde. Pana atunci, va asteptam si pe pagina de IG.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!