Ce inseamna common W si common L pe TikTok?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna common W si common L pe TikTok? Au inceput sa se foloseasca din ce in ce mai des, asa ca, invariabil si inevitabil, unii dintre voi, cei ce stati pe TikTok, e posibil sa nu stiti exact la ce se refera. Nu va faceti griji, ca doar de aia ne-am gandit noi sa scriem articolul nostru de astazi. Vi se vor parea usoare cele doua, dupa ce il veti fi citit pana la capat. Haideti sa vedem care e treaba si, mai ales, de ce are Andrew tate legatura cu ele.

bookzone.ro

Ce inseamna common W si common L pe TikTok?

ce inseamna common W si common L pe Tiktok
ce inseamna common W si common L pe Tiktok

Cand vrem sa aflam ce inseamna common W si common L pe TikTok, trebuie sa o luam usor, pas cu pas. Si mai ales…sa incepem cu inceputul. Dupa cum bine puteti vedea, partea care se repeta la cele 2 concepte este acel „common”. Dupa cum probabil v-ati deja seama, e vorba despre un cuvant in limba romana, care, fara sa fie vreo surpriza pentru prea multi, in romana se traduce cu „comun”. Pana aici, totul e destul de simplu, da? Avem „W comun”, dar si „L comun”, daca ar fi sa le traducem in romana.

Dar care este treaba cu literele de dupa? Ei bine, W-ul vine de la win, iar L-ul de la lose. Cu alte cuvinte, avem „common win” si „common lose”. Prima se spune in general atunci cand cineva are dreptate in legatura cu ceva sau, altfel spus „o da bine” si spune lucrurilor pe nume. Iar cand cineva efectiv o da de gard sau pur si simplu spune prostii din acelea uriase, cu care nimeni nu e de acord, i se trantesc niste „common L” de la utilizatori si aia e. Insa, de unde pana unde aceste asa-zise expresii? De ce ar cineva sa spuna asa ceva, in loc sa zica „You’re right” (Ai dreptate) sau „You’re wrong” (Gresesti)? Are legatura cu fratii Tate de pe TikTok.

bookzone.ro

Fenomentul a luat amploare de cand cu Andrew Tate

De cand a aparut Andrew Tate pe TikTok, tipul cu „What color is your Bugatti?”, totul s-a schimbat. Fie ca ne place, fie ca nu, fostul kickboxer a devenit un personaj poate prea prezent in TikTok. Dupa cum v-am spus si noi deja in articolul despre el, pe care il puteti gasi foarte usor la noi pe site, lucrurile au luat amploate. Andrew Tate a devenit TOP G pentru multi. Sau, altfel spus, un om care orice spune, e aclamat de zecile, sutele sau miile de persoane ce comenteaza la TikTok-urile in care apare.

Am spus „TikTok-urile in care apare”, nu „TikTok-urile lui”, pentru ca Andrew Tate nu are TikTok. Tot ce vedem noi sunt clipuri cu el de la diverse podcast-uri, puse ulterior de admiratori de-ai sai sau de persoane ce vor sa faca niste bani cu Hustler University. Revenind insa, de cand Andrew Tate e popular, au aparut si cele 2 expresii despre care vorbim in articolul acesta. Sau hai, poate ca nu neaparat au aparut, dar s-au raspandit si au inceput sa fie super folosite. Pana la intreaga treaba cu fratii Tate, noi nu am vazut sa se foloseasca asa de des.

Common Tate W

La aproape fiecare TikTok in care fratele lui Tristan Tate apare, nu se poate sa nu existe vreun comentariu de genul „common Tate W”. Altfel spus, cel putin o persoana e de acord cu ce a spus fostul kickboxer. Si de aici s-a raspandit si expresia cu „common W”, pe care multi o folosesc si cand nu e vorba de Tate. Exista si „rare Tate L”, atunci cand fratele lui Tristan Tate chiar spune vreo prostie sau ceva cu care multi nu sunt de acord.

Si aici incheiem si noi articolul in care v-am spus ce inseamna common W si common L pe TikTok. Daca v-a fost de folos, nu uitati ca puteri sa il dati si mai departe prietenilor. Poate il distribuiti pe Facebook, poate il puneti la story pe Instagram sau vorbiti despre el pe TikTok. Pe noi ne gasiti si pe profilul de Instagram, sa stiti.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!