Ploiestiul a ramas fara apa calda timp de o luna
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ploiestiul a ramas fara apa calda timp de o luna…E o stire la care nu ne-am fi asteptat. E drept, furnizorii de apa au cam inceput sa o dea in bara in ultimul timp. Dar chiar asa? Haideti sa discutam putin in articolul nostru de astazi. A, apropo…daca ati ajuns la articolul nostru si sunteti din Ploiesti, poate ca ar fi o idee buna sa va luati o cana filtranta de pe site-ul asta, ca nu se stie niciodata. Bine, noi v-am recomanda sa va luati una si daca ne cititi din alte orase, ca e utila. Gata, haideti sa vedem despre ce ar fi vorba.

bookzone.ro

Bucurestiul si apa calda

Faptul ca un oras destul de mare ca intindere, cu atatia oameni ce, evident, au nevoie de apa pentru toate treburile de zi cu zi, nu e noua. De ceva timp tot auzim ca Bucurestiul a ramas fara apa calda. Deja meme-urile sunt la ordinea zilei, cu bucurestenii nemultumiti de acest lucru. In definitiv, sunt intr-o capitala europeana, asa ca si-ar dori ca si conditiile sa fie la acelasi nivel cu statutul, la nivel teoretic. Practic, e destul de nasol.

Insa, am zis ca o fi vreun caz izolat de oras mare care efectiv nu mai are acces la una dintre cele mai de baza facilitati: apa calda. Insa nu, se pare ca mai este un oras. Ploiestiul a ramas fara apa calda, asa ca il putem pune si pe el pe aceasta lista a rusinii. Nu intelegem cum in 2022 se poate ajunge la asa ceva. Parca am fi pe vremea lui Nicolae Ceausescu. Dar, ce sa vezi? Au trecut niste zeci de ani de atunci si nu ar fi trebuit sa mai avem astfel de probleme, sub nicio forma…

bookzone.ro

De ce Ploiestiul a ramas fara apa calda?

Ploiestiul a ramas fara apa calda
Ploiestiul a ramas fara apa calda

De pe 1 august si pana pe 1 septembrie, Ploiestiul, resedinta judetului Prahova, nu va avea apa calda. Insa, de ce? Ei bine, se pare ca e vorba despre un soi de avarie, ce necesita sistarea, pentru a putea fi remediata de catre Termoficare Prahova. Bun, pe de o parte, intelegem ca va trebui sa nu mai aiba nimeni apa, ca sa se poata rezolva problemele. Dar o luna de zile?

Si culmea, nu vorbim de orice luna, ci de una de vara. Asadar, e nevoie de apa, si rece, dar si calda, poate mai mult ca niciodata. Si totusi, degeaba s-au suparat ploiestenii, ca masura a ramas fix la fel. Astfel, pana la inceputul toamnei, vor trebui sa se descurce asa cum pot. Fie cu ligheane, fie cu oale, fie cu…ce se poate. E incredibil. Si culmea, daca e sa ne uitam bine pe poza, scrie bolduit „minim 30 de zile”. Asadar, exista sanse ca, pe 1 septembrie, cand toti se asteapta sa se termine calvarul, sa se primeasca un alt anunt ca se va prelungi perioada in care ploiestenii nu vor avea apa calde in locuintele proprii…Va lasam mai jos si un video explicativ care va va face sa intelegeti mai bine cum sta treaba, de fapt:

Sursa: PloiestiTV

1 thought on “Ploiestiul a ramas fara apa calda timp de o luna

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!