Regatele Ruinei – Despre ce este vorba in aceasta manga?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Regatele Ruinei – Despre ce este vorba in aceasta manga? In caz ca nu stiati, vom avea 2 serii de manga in limba romana, in aceasta toamna. V-am mai spus-o noi si in alt articol, dar de data aceasta, am zis sa o luam rand pe rand. Cu alte cuvinte, vrem sa va prezentam rapid despre ce ar fi vorba in fiecare dintre cele 2. In prezentul articol, vom vorbi despre seria Regatele Ruinei, ce va aparea pe data de 1 septembrie. Ca idee, daca vreti sa va precomandati primul volum, cu transport gratuit, o puteti face aici, in aceasta librarie online. Gata, acum haideti sa trecem la subiectul propriu-zis.

bookzone.ro

Regatele Ruinei – Despre ce este vorba in aceasta manga?

Regatele Ruinei
Regatele Ruinei

In manga-ul Regatele Ruinei, vom vedea o lupta continua intre stiinta si magie. Aceasta din urma, respectiv magia, a fost alaturi de oameni vreme de multe, multe secole. Vrajitoarele, cele care posedau puterea de a folosi asa cum vor ele magia, au fost alaturi de oameni si au dus la o evolutie a lumii. Totul a fost bine, pana cand au aparut primele notiuni stiintifice. Intr-un timp foarte scurt, s-a ajung la un progres tehnologic inimaginabil. Cand au vazut ca pot fi ei insisi un soi de magicieni, prin puterea evolutiilor tehnologice, oamenii si-au spus ca vrajitoarele sunt pur si simplu inutile. Dar, nu se stie de ce, nu doar ca nu le-au mai considerat utile, dar chiar au inceput sa fie dornici de a scapa de ele.

Asa a inceput o lupta, in locul unde ar fi trebuit sa fie pace Imperiul Lidian s-a trezit in prim plan, intr-un soi de vanatoare a vrajitoarelor. Dupa ce nu au mai avut utilitate pentru oameni, acestia au vrut sa scape cat mai repede de ele. Iar lupta aceasta inutila va fi izvorul unor razbunari cum nu s-au mai vazut. Nestiind ce ii asteapta, o vrajitoare pe nume Chloe si-a vazut de treaba ei. Ea il invata pe micutul Adonis tot ce trebuie despre tainele magiei. Pregatirea lui insa nu va mai putea fi niciodata finalizata, intrucat Chloe a cazut prada furiei oamenilor. Ce nu stiau cei ce i-au luat viata e ca acel pusti, pe numele sau Adonis, nu va uita. Astfel, invatacelul lui Chloe va dori sa se razbune.

bookzone.ro

Cand apare aceasta manga in limba romana?

Incepand cu data 1 septembrie, fanii genului manga vor putea fi alaturi de personajele din Regatele Ruinei. Atunci apare primul volum al seriei, pe care vi-l puteti precomanda si voi de aici. Are 180 de pagini si costa 44.99 lei. Acesta va fi pretul general pentru fiecare volum in parte. Si, daca nu ne inselam, si numarul de pagini va fi la fel. In acelasi timp, trebuie sa stiti ca exista si abonament la aceasta serie. Astfel, daca va place, puteti sa va faceti direct abonamentul si asa scapati de tot stresul.

Nu va mai trebui luna de luna sa faci comanda pentru noul volum. Dupa cum am spus si la Mireasa Stravechiului Mag, noi o sa luam volumul 1 din Regatele Ruinei, sa vedem daca ne place sau nu povestea. Si daca ne prinde din prima, ne vom face abonament. Suntem incantati ca apar si la noi manga in limba romana. Acum ramane de vazut cat de populare vor fi, pana l urma.

1 thought on “Regatele Ruinei – Despre ce este vorba in aceasta manga?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!