Ce inseamna OOTD?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna OOTD? La baza, ested vorba despre o alta prescurtare provenita din limba lui Shakespeare, ce a ajuns sa fie folosita la nivel global. Nu conteaza daca esti din Franta, din SUA sau din Romania. Daca folosesti prescurtarea OOTD, lumea va stii la ce te referi. Desigur, asta daca stai mult pe net. Daca nu, atunci stati linistiti, ca ati ajuns unde trebuie.

bookzone.ro

Haideti sa vedem care este treaba si cu aceasta prescurtare. Noi avem o serie aici pe site, unde explicam pe scurt care e treaba cu principalele prescurtari pe care probabil ca le vedeti si voi zi de zi pe TikTok sau prin alte parti. Acestea fiind spuse, haideti sa incepem. A, inca un lucru. OOTD are legatura cu domeniul modei. Asa ca daca sunteti pasionati de el si vreti sa va gasiti haine noi la preturi bune, puteti arunca un ochi aici, in acest magazin online. Revenind insa…

Ce inseamna OOTD?

ce inseamna OOTD
ce inseamna OOTD

Pe TikTok, ideea de baza e sa te arati. Fie dansand pe vreo melodie in voga, fie facand ceva util, fie doar asa, sa vada lumea ce frumos sau frumoasa esti. Treaba e sa te arati pe tine ca nu se stie de unde vine ba vreo propunere de barter, ba vreo idee de afacere. Depinde. Unul dintre cele mai populare tipuri de TikTok-uri pentru doamne si domnisoare sunt cele in care utilizatoarele se imbraca. Mai stiti prescurtarea GRWM? Inseamna „Get ready with me”. Practic, in acest gen de TikTok-uri, lumea se filmeaza in timp ce se pregateste. Gen cand se imbraca, atunci cand se machieaza, lucruri din astea.

bookzone.ro

Revenind la partea cu imbracatul si la ce inseamna OOTD, de fapt. Ei bine, aceasta prescurtare se refera la expresia din engleza „Outfit of the day”. In traducere in limba romana, ar veni „ce port astazi” sau „tinuta mea de astazi”. Da, la asta se refera prescurtarea OOTD, pe care probabil ca ati tot vazut-o in ultimul timp pe TikTok sau prin alte locuri. Si aici ne incheiem si noi articolul. Daca v-a fost util, nu uitati ca il puteti da si mai departe, desigur.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!