Serialul The Blacklist se termina cu sezonul 10

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Serialul The Blacklist se termina cu sezonul 10. Este o veste pe jumatate neasteptata si o sa va spunem in acest articol de ce. Chiar si asa, parca deja ne pare rau si nu mai asteptam cu asa entuziasm sa vedem ce se intampla in noul sezon, pentru ca nu am vrea sa se termine…Ce va urma?

bookzone.ro

Serialul The Blacklist se termina cu sezonul 10

Serialul The Blacklist se termina cu sezonul 10
Serialul The Blacklist se termina cu sezonul 10

Pe 2 februarie, in presa a aparut o stire care parea pur si simplu incredibila: serialul The Blacklist se termina cu sezonul 10. De unde pana unde? De ce? Au aparut atat de multe intrebari incat nimeni nu le-a mai putut tine sirul. Cea mai mare dintre ele este de ce s-a anuntat acest lucru abia acum si nu mai devreme? Sa ne facem intelesi: exista mai multe ipostaze in care se poate termina un serial. Uneori, se incepe un sezon si se termina abrupt, din cauza audientelor nu prea bune. Aici evident ca nimeni nu stie dinainte ca productia se va termina, iar anuntul se face cu cate episoade inainte de a se incheia un sezon. Sau poate chiar foarte aproape de ultimul episod.

Apoi, exista si scenariul in care se stie de la bun inceput, inca de cand se filmeaza primele cadre din primele episoade ca gata, acela va fi ultimul sezon si trebuie sa faca povestea de asa natura astfel incat sa existe un sfarsit satisfacator. Se pare ca sezonul 10 din The Blacklist ar pica in aceasta categorie. Cu alte cuvinte, producatorii stiau ca acesta va fi cantecul de lebada al lui Raymond Reddington, Dembe si al tuturor personajelor care au mai ramas. Si atunci…vine intrebarea: de ce nu li s-a spus fanilor de mai demult ca acesta e ultimul sezon? Pare asa, prea abrupt faptul ca abia acum, cu doar cateva saptamani inainte sa inceapa ultimul sezon din TheBlackList, sa se si anunte ca e ultimul…A, apropo de anunturi. Haideti sa va lasam si trailerul. Ne place ca in el apare si Elizabeth Keen, partenera lui Red

bookzone.ro

 

Ce se intampla in al 10-lea sezon?

Dupa cum v-am spus si noi intr-un articol scris acum niste luni, The BlackList a primit unda verde pentru sezonul 10. Nu se astepta nimeni insa ca acesta sa fie ultimul. Sau hai, sa nu exageram: unii se asteptau, pentru ca se pare ca parerile sunt impartite. Unii s-au suparat ca Liz Keen a disparut in sezonul 8 si voiau ca acela practic sa fie finalul. Nu au inteles de ce povestea a mai continuat dupa aceea.

Serialul insa o ducea destul de bine pe platformele de streaming, sa stiti. De aceea a si rezistat atat, spun unii. Audientele intr-adevar nu prea au fost bune la TV, dar profitul venit din streaming era indeajuns de bun pentru ca The Blacklist sa primeasca noi sezoane. Cel putin, pana acum, cand, iata ca serialul Lista Neagra se termina cu sezonul 10. Nu uitati ca sezonul incepe pe 26 februarie. Nu stim si numarul de episoade, dar probabil ca vor fi in jur de 20. Sau poate va fi un sezon din acela scurt, nici nu stim, dar o sa fim atenti si pe contul de IG al serialului.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!