The BlackList Sezonul 10 a primit unda verde!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

The BlackList Sezonul 10 a primit unda verde! Serialul cu Raymond Reddington se pare ca va mai sta o vreme pe micile ecrane. Povestea pare a fi departe de sfarsit, desi multi deja se gandeau ca sunt ultimele episoade cu celebrul personaj. Se pare insa ca nu. Aflam mai multe detalii din randurile ce urmeaza.

bookzone.ro

The BlackList Sezonul 10 a primit unda verde!

The BlackList Sezonul 10
The BlackList Sezonul 10

Multi nu se mai asteptau sa se faca si sezonul 10 din Lista Neagra sau The Blacklist, asa cum este cunoscut la nivel global. De unde pana unde? Audientele nu prea au fost bune in ultima vreme. Daca in primele sezoane, productia era in top, acum audientele sunt…modeste. Desigur, aici ne referim strict la cele care vin a 2-a zi dupa ce s-a difuzat un episod. In realitate, pentru a vedea cat de popular e un serial, trebuie sa mai astepti si audientele ulterioare, pe langa cifrele de pe Netflix, de exemplu.

Si tocmai acestea din urma ne gandim ca au fost si cele ce au facut posibil ca The BlackList sezonul 10 sa primeasca unda verde. Pe Netflix, si in Romania, dar si in alte tari, e printre cele mai vizionate seriale. La TV insa, difuzarea lui a fost una uc probleme. Au existat pauze lungi intre unele episoade. S-a schmbat ziua de difuzare si asa mai departe. Din fericire insa, iata ca peripetiile lui Red nu se termina aici. Si totusi, la ce ne putem astepta de la sezonul cu numarul 10? Ce alti dusmani va avea de infruntat Raymond Reddington?

bookzone.ro

Nimic nu mai e la fel

Sezonul 9 a fost unul atipic. Dupa ce Elizabeth Keen a iesit, multi se asteptau ca lucrurile sa devina plictisitoare. Ba chiar unele voci spuneau inca de pe atunci ca sezonul 9 va fi ultimul. Dar iata ca nu a fost chiar asa. Se pare ca si fara Keen, lumea tot se uita. Desigur, poate nu la fel de multa, insa indeajuns de multa pentru ca povestea sa continue.

Toti sunt curiosi sa afle cine e Raymond Reddington in realitate. Au fost unele hint-uri in ultimul episod din sezonul 8, dar multi sunt de parere ca au fost, de fapt, doar niste fumigene. In acelasi timp, a intervenit si plictiseala. Chiar si noi am inteles ca multi nu se mai uita pentru ca prea o lungesc si nu ne spun adevarata identitate a lui Raymond Reddington. Ramane de vazut cum va evolua povestea. O sa urmarim cu atentie profilul oficial de Instagram al serialului The BlackList. Probabil de acolo o sa aflam si detaliile. Va bucurati ca o sa avem inca un sezon din Lista Neagra? Ne puteti spune si in sectiunea de comentarii.

2 thoughts on “The BlackList Sezonul 10 a primit unda verde!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!