Aram Mojtabai paraseste serialul The Blacklist

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Aram Mojtabai paraseste serialul The Blacklist. Indragitul personaj nu va mai aparea in al 10 lea sezon, despre care stim deja ca va incepe mult mai tarziu decat anterioarele. Insa, de unde pana unde? De ce a ales actorul sa paraseasca o astfel de productie, cu un public numeros? Si, mai presus de toate, exista vreo sansa sa-l mai vede vreodata alaturi de Ressler si restul? Raspunsurile la toate aceste intrebari le vom afla in randurile ce urmeaza.

bookzone.ro

Aram Mojtabai paraseste serialul The Blacklist

Aram Mojtabai paraseste serialul The Blacklist
Aram Mojtabai paraseste serialul The Blacklist

Sezonul 9 din The Blacklist a avut multe suisuri si coborasuri. Si ne referim aici atat la actiunea din serial, cat si la audientele episoadelor, in care Red cauta sa afle adevarul despre papusarul care a pus la cale disparitia definitiva a lui Lizzie. Spoiler: a aflat in ultimul episod din Lista Neagra, sezonul 9. Insa, nu va vom spune cine este, ca poate vreti sa aflati singuri. Revenind, putem spune ca acest sezon a fost unul destul de dur, din mai multe puncte de vedere.

Intai de toate, a fost primul fara Elizabeth Keen in rolul de protagonista. Apoi, unii dusmani au parut destul de plictisitori, iar actiunea li s-a parut unor telespectatori repetitiva. Pe langa toate acestea, in episodul final, Aram Mojtabai a tinut sa le spuna colegilor lui faptul ca nu mai poate. Trebuie sa ia o pauza pe termen nedeterminat. Si asa, am fost anuntati si noi, cei ce urmarim serialul, ca inteligentul grupului nu va mai aparea incepand cu sezonul 10.

bookzone.ro

De ce a plecat Aram Mojtabai?

Personajul nu va mai aparea din cauza ca actorul are alte planuri. Amir Arison, actorul care l-a jucat, vrea sa faca si alti pasi in cariera sa. De aceea, nu va mai fi unul din protagonisti. A primit o propunere de a juca pe Broadway in The Kite Runner. Era un vis de-al sau de mult timp si si-a zis ca probabil nu se va mai putea intalni cu sansa aceasta. De aceea, a decis sa faca un pas in spate si sa-l lase pe Aram pentru rolul din productia de pe Broadway, dupa cum a spus si pe contul lui de Instagram.

Exista si o parte buna in aceasta plecare: nu va fi definitiva. Personajul Aram Mojtabai nu a fost omorat de vreun dusman de-al lui Reddington, asa ca poate reaparea candva. Actorul chiar a spus ca se bucura ca toti cei ce se ocupa de serial au fost de acord si au inteles de ce vrea sa plece. In acelasi timp, ei il vor primi cu bratele deschise cand va putea sa se intoarca. Asadar, desi sunt mici ,exista sanse ca Aram sa apara in 1-2 episoade si in sezonul 10 din The Blacklist. Daca va fi ultimul, cu siguranta ca va face tot posibilul. Daca insa serialul Lista Neagra va continua si cu sezonul 11, poate ca atunci va reaparea.

Si Alina Parks pleaca

Nu doar Aram Mojtabai pleaca din serialul cu Red Reddington. Alina Parks va parasi si ea productia. Din ce am vazut pe retelele de socializare, in privinta ei, fanii nu sunt chiar atat de tristi. Da, avea si acest personaj fani, dar nu atat de multi precum Aram. Si e si normal, caci Mojtabai a fost prezent inca din primul sezon, iar Alina Parks abia a intrat in task force de vreo 2 sezoane.

Chiar si asa, intotdeauna e nasol sa vezi ca dispar personajele cu care te-ai obisnuit. Ramane de vazut ce componenta va avea task force-ul in sezonul 10 din serialul The Blacklist. Vor aduce oare niste inlocuitori pentru cei doi sau nu? Ramane de vazut. Cert este ca o sa dureze pana cand ne vom obisnui fara personajul Aram Mojtabai.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!