Cand incepe sezonul 10 din The Blacklist?

nemira.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cand incepe sezonul 10 din The Blacklist? Tocmai s-a terminat al 9-lea in US, si evident, de acum toti se intreaba cand se pot astepta la noi aventuri. In cele ce urmeaza, va vom spune cum sta treaba.

Un sezon 9 din Lista Neagra destul de agitat

Cand incepe sezonul 10 din The Blacklist
Cand incepe sezonul 10 din The Blacklist

Sezonul 9 din The Blacklist a fost unul special, fara doar si poate. Dupa 8 sezoane in care perechea Liz-Red a fost in centrul atentiei, de data aceasta l-am avut doar pe Red. Bine, si pe Dembe, insa ati inteles unde am batut. Dupa disparitia dureroasa a lui Lizzie la finalul sezonului anterior, parca a lipsit ceva. Si pe intreg parcursul acestui sezon, Raymond a incercat sa afle cine a fost cu adevarat cel care i-a luat-o pe Lizzie de langa el.

fabricadegratare.ro

Unii sunt de parere ca o lungesc, totusi. In loc sa ne apropiem din ce in ce mai mult de raspunsul exact la intrebarea: „Cine e Raymond Reddington cu adevarat?”, se pare ca noi mai mult de indepartam…Si e pacat, caci pana la urma, e unul din secretele pe care vrea sa le afle toata lumea. Bine, sa spunem ca sezonul 9 a avut o scuza pentru ca a disparut Lizzie si era mai pregnanta gasirea celui ce a facut-o. Dar deja fanii vor sa afle raspunsul la aceasta intrebare…Teoretic, Raymond Reddington e Katarina Rostova, daca ar fi sa ne luam dupa ultimul episod din sezonul 8. Insa, stim deja ca Red ne poated induce in eroare usor.

bookzone.ro

edenboutique.ro/

 

Cand incepe sezonul 10 din The Blacklist?

Nici sezonul al 10-lea nu va fi unul obisnuit. Poate ca o sa aflam pana la urma si cine e Red Reddington, dar deja parca incepem sa ne pierdem putin speranta in acest sens. Insa, cu siguranta sezonul 10 nu e ca celelalte, pentru ca nu va incepe in incipitul sezonului de toamna, asa cum ar fi trebuit. In caz ca nu stiati, grila de toamna e poate cea mai importanta pentru un post TV. Atunci incepe sa se faca din ce in ce mai frig, lumea sta in case si audientele sunt mai mari. De obicei, toate serialele fenomen cum e si Lista Neagra incep prin septembrie sau maxim octombrie. Pentru ca atunci este si potentialu urias.

Insa, din ce intelegem. sezonul 10 din The Blacklist nu va incepe in niciuna din aceste luni. De fapt, nici nu se va mai da in 2022, ci la anul. E o decizie destul de grea pentru cei care abia asteptau sa vada cum continua povestea. Insa, daca asa au decis producatorii. Noi suntem totusi de parere ca pauzele acestea lungi si dese nu prea fac bine la audiente. Serialul si asa, daca nu era un fenomen international, probabil ca era anulat. El la postul TV unde e difuzat nu prea mai face audientele de altadata. Insa, avand in vedere ca pe platformele de streaming rupe, inca mai e tinut in grila. Si in sezonul 9, au fost destul de multe pauze intre unele episoade. Dupa ce se va anunta si o data exacta pe profilul The Blacklist de Instagram sau prin alte parti, probabil vom updata si noi prezentul articol.

edenboutique.ro/

1 thought on “Cand incepe sezonul 10 din The Blacklist?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!