The Blacklist Sezonul 9 a fost anuntat oficial!
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

The Blacklist Sezonul 9 a fost anuntat oficial, din fericire pentru toti fanii serialului. Vestea a adus multa liniste in sufletele celor care iubesc personajele. De ce? Pai actualul sezon se prefigura a fi marele final. Pana si unele din numele episoadelor din sezonul 8 ne duceau cu gandul la faptul ca gata, lista neagra se apropie de sfarsit.

bookzone.ro

The Blacklist Sezonul 9 a fost anuntat oficial

The Blacklist Sezonul 9
The Blacklist Sezonul 9

Acum cateva luni, va anuntam la fel de bucurosi ca se face sezonul 8 din The Blacklist. Dupa un sezon 7 plin de neprevazut, ideea ca vom mai avea inca 20+ episoade cu Reddington si Lizzie ne-a facut sa zambim. A inceput sezonul, a trecut de jumatate si dupa aceea, evident, am inceput sa ne intrebam: „E acesta sfarsitul?”. Pana la urma, se pare ca nu.

Sezonul 9 din Lista Neagra se va face si in curand, vom intra intr-un nou capitol din viata lui Red Reddington. Multi dusmani nevazuti isi vor face aparitia si vor incerca sa il scoata din scena. Cand esti in varf, toti vor sa te dea jos si sa iti ia locul. Iar regulile din viata normala nu prea se aplica in lumea in care se invarte Red, evident. Dar, cu ajutorul lui Dembe, totul se va rezolva, pana la urma.

bookzone.ro

E posibil sa fie mai putine episoade

Un lucru pe care il adoram la serialul The Blacklist este ca a ramas printre putinele care au peste 20 de episoade per sezon. In rest, daca va uitati in stanga si in dreapta, multe productii nu trec de 12 episoade intr-un singur sezon. Au aparut si seriile limitate, unde sunt doar 8 episoade. Iar in acest peisaj e si Lista Neagra, cu peste 20 de episoade. E de admirat, fara doar si poate.

Insa, avand in vedere situatia speciala in care e intreaga lume, luam in calcul si faptul ca sezonul 9 din Blacklist ar putea sa aiba maxim 20 de episoade sau poate chiar si mai putin. E mai greu de filmat in prezent. Stim cu totii de ce. Asa ca nu bagam mana in foc, dar e posibil sa avem actiune comprimata. Intr-un fel, e bine si asa. O sa stam cu ochii in 4 pe contul de Instagram al serialului, sa vedem ce se mai anunta. Va bucurati ca vom mai avea inca un sezon din acest superb serial?

2 thoughts on “The Blacklist Sezonul 9 a fost anuntat oficial!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!