Ma Numesc Zuleyha Episodul 74 Rezumat

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ma Numesc Zuleyha Episodul 74 Rezumat: Yilmaz si Mujgan se cearta destul de rau. El este sigur ca nu are cum sa fie insarcinata cu el. Doar stie ce a facut si mai ales ce nu a facut. Nu are cum sa-i poarte in pantece copilul. Sigur a zis ca e gravida doar ca sa o necajeasca pe Zuleyha. Pana la urma, la cum se poarta in ultima vreme, a ajuns sa se astepte si la acest lucru.

bookzone.ro

Ma Numesc Zuleyha Episodul 74 Rezumat: Sermin stie

Ma Numesc Zuleyha Episodul 74 Rezumat
Ma Numesc Zuleyha Episodul 74 Rezumat

Behice vrea sa redevina respectata in comunitate. Si pentru a face acest lucru usor, organizeaza si ea o conferinta de presa. Exact la fel cum a facut Demir in episodul anterior, cand a spus ca da o grasa recompensa celui sau celei care ii da o informatie buna despre cine i-a luat de langa el mama. Aici, le spune tuturor ca a fost luata prin surprindere si atacata din cauza Zuleyhei. Dupa ce ea le-a spus in fata tuturor ca e vinovata, lumea a inceput s-o urasca. Si un individ a atacat-o. Noroc ca a gasit-o Fikret…

Realitate stim si noi ca e alta. Dar Behice face asa doar ca sa se scoata. Apoi, spune si ca in conditiile astea, ar trebui s-o dea in judecata pe Zuleyha. Dar n-o face, ca sa ii arate ca ea e mai inteleapta. Singura care isi da seama de adevaratele intentii e Sermin. Ea isi da seama ca Behice e faptasa. Se duce si ii spune repede si lui Demir. Surprinzator, el nu prea o crede. De ce sa o atace Behice pe Hunkar?

bookzone.ro

Trebuie sa renunte

Sanyie inca nu s-a impacat cu venirea Sevdei la conac. Tot are impresia ca a venit acolo ca sa ii ia locul lui Hunkar. Si nimeni nu va fi ca ea. Se poarta foarte urat cu ea, iar Sevda ajunge la limita si ii spune ca ar trebui sa aiba grija. Daca nu ii acorda mai mult respect, va avea probleme. Demir ii explica si el ca ar fi bine sa nu se mai poarte urat.

Intre timp, Zuleyha plange si tot plange. Desigur, totul e din cauza lui Mujgan. De cand a afla ca e insarcinata, lumea ei s-a prabusit. N-are sa mai plece cu Yilmaz si va trebui sa ramana aici, in Adana. Dupa un timp insa, decide sa nu mai planga. Ci sa accepte situatia. Daca va ramane in Adana, trebuie sa se poarte ca atare. Sa fie o stapana pentru toti. Asa ca incepe sa ii intrbe pe sateni care e treaba, daca au nevoie si de altceva. Doar asa, isi va atraged simpatia. Si va avea nevoie de parerile bune ale satenilor, daca este condamnata sa ramana in Adana…SI totusi, stam sa ne intrebam daca, la final, Zuleyha va ramane pana la urma cu Yilmaz. In prezent, se pare ca e nevoita sa fie cu Demir.

Minciuna

Zvonurile legate de Fikret si Mujgan se intetesc. Si cand ajung si pe la urechile lui Yilmaz, acesta are o adevarata criza de gelozie. Nu se poate abtine si isi spune ca trebuie sa scape de Fikret. Furios si cu arma pregatita, e pe cale sa faca o fapta tare urata. Prea l-a tolerat pe Fikret asta…

Mujgan, de teama, renunta la orice plan avea si decide sa ii spuna adevarul. Da, acel adevar…adevarat. Astfel, Yilmaz afla ca ea nu e, de fapt, insarcinata. A mintit…Daca va place serialul, nu uitati ca puteti da un like si paginii de Facebook.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!