De ce a disparut Demir din Ma Numesc Zuleyha? Unde e?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

De ce a disparut Demir din Ma Numesc Zuleyha? Unde e? Acestea par sa fie intrebarile pe care si le pun telespectatorii in aceste zile. De la statutul de protagonist in serial, care apare in toate episoadele, Demir a devenit doar cineva despre care se vorbeste. N-a mai aparut de ceva timp in serial si lumea se intreaba de ce. Va mai aparea oare? Haideti sa aflam impreuna astazi, din articol.

bookzone.ro

Demir, un protagonist aparte

De ce a disparut Demir din Ma Numesc Zuleyha
De ce a disparut Demir din Ma Numesc Zuleyha

Cand a inceput serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha, protagonistii erau Yilmaz si Zuleyha. Sau nu neaparat protagonistii, dar cuplul principal, cel pe care credeam noi ca il vom incuraja pe tot parcursul episoadelor. Demir parea a fi un personaj negativ, unul cared o vrea pe Zuleyha, nedandu-si seama ca ar putea distruge o relatie frumoasa Si intr-adevat, in primele episoade, el si Hunkar au fost mai mult personaje negative, pe care trebuie sa recunoastem ca nu le aveam asa la suflet.

Ulterior insa, lucrurile s-au schimbat. Am inceput sa-l intelegem si pe Demir Yaman si sa vedem ca nu este un om atat de rau. Dupa au urmat multe, iar statutul de protagonist s-a impartit intre Yilmaz si Demir. Apoi, a disparut Yilmaz si a ramas doar Demir. Pana recent, cand un dusman vechi de-al sau a reaparut in scena. Iar al nostru a disparut…

bookzone.ro

De ce a disparut Demir din Ma Numesc Zuleyha? Unde e?

Si acum, probabil ca va intrebati cu totii unde este. Ei bine, trebuie sa va dam o veste nu prea buna. Din pacate, Demir nu se mai intoarce in Ma Numesc Zuleyha. In difuzarea originala, ultimul episod din Ma Numesc Zuleyha in care a aparut Demir ca si protagonist, adica si cu replici si asa mai departe a fost ep 102. Aici s-a incheiat sezonul 3 in Turcia. In sezonul 4 insa, Demir nu va mai aparea. In cazul in care nu ati ajuns inca aici cu episoadele, nu va vom spune in ce fel va disparea. Sa nu va stricam surpriza, nu de alta.

Cert este insa ca actorul Murat Unalmis nu il mai interpreteaza pe Demir Yaman in sezonul 4 din Ma Numesc Zuleyha. Actorul a spus clar pe profilul sau de Instagram ca povestea lui Demir s-a incheiat. Insa, care sa fie motivul pentru care a ales sa plece? Desi nu a facut nicio delcaratie oficiala in acest sens, ne gandim ca la mijloc a fost vorba de oboseala. Recent v-am spus ca serialul Ma Numesc Zuleyha se va termina definitiv tocmai din aceasta cauza. Actorii se simt epuizati. Si probabil ca si Murat Unalmis era la fel si a decis sa plece mai devreme. E tare pacat, caci fara el, deja serialul nu prea mai e la fel.

1 thought on “De ce a disparut Demir din Ma Numesc Zuleyha? Unde e?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!