Vasile Traian a murit

answear.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Vasile Traian a murit, din pacate. Celebrul personaj de pe Internetul romanesc s-a stins din viata, spre surprinderea fanilor sai, care abia asteptau un nou video de la dansul. Om cu vorbele la el, domnul Traian a fascinat multa lume prin dumele pe care le dadea adesea, foarte usor.

Avea dumele la el

Vasile Traian a murit
Vasile Traian a murit

Pe Internetul romanesc se intampla adesea sa apara diverse personaje, care sa inveleseasca publicul. Unii sunt doar niste one hit wonders. Adica dupa video-ul original in care apar spunandu-si duma, nu se mai aude nimic de ei sau nu mai reusesc sa aiba acelasi farmec. Ei bine, Vasile Traian, ajutat de apropiati, a reusit sa fie interesant pentru mai mult timp. E plin TikTok-ul si YouTube-ul de video-uri cu dansul.

farmec.ro

Vocabularul sau pe alocuri non salant si dumele lui care vin parca de nicaieri l-au propulsat usor in topul celor mai urmariti oameni din Romania pe net. Desigur, pe multi i-a deranjat faptul ca limbajul era adesea licentios, insa pentru multi, fix acest lucru a reprezentat deliciul ce i-a facut sa il tot urmareasca.

bookzone.ro

noriel.ro

Vasile Traian The Game

Dupa cum va spuneam si mai devreme, putini sunt cei ce apar de nicaieri, fara sa vrea neaparat sa fie faimosi si care totusi reusesc sa fie relevanti mai mult timp. Cei mai multi raman cu un singur TikTok sau video in care spun o duma buna si aia este. Dar domnul Vasile Traian a fost atat de apreciat de fanii sai, incat i s-a facut si un joc.

Cu un titlu simplu, respectiv „Vasile Traian The Game”, joculetul a fost unul pe care chiar l-au incercat multi. Daca dati acum un search pe YouTube, o sa puteti vedea mai multi YouTuberi care l-au jucat. Si intr-adevar, e bun, pentru un joc care probabil nu prea a avut si un buget, fiind facut mai mult asa, de la fani pentru fani.

vegis.ro

Vasile Traian a murit

Pe 6 mai, o veste avea sa zguduie din temelii intregul Internet romanescL Vasile Traian a murit. Vestea s-a razpandit rapid pe retelele de socializare, insa multi nu au crezut. Si-au spus ca sigur e vreo gluma. Din pacate insa, nu. Este adevarat. Pana si RoVision a postat despre acest lucru. Si asa se duce inca o persoana ce i-a facut pe multi sa El nu e singurul celebru de pe Internetul romanesc care moare prea devreme. Si Dani Pe Net a murit, lasand in urma foarte multi fani care il regreta. Desigur, el era un creator de continut in adevaratul sens al cuvantului, cu video-uri postate des.

Ne-am uitat putin pe contul lui de YouTube al lui Vasile Traian. Ultimul video e un short pus in urma cu o luna. Adevarul e ca nici nu posta des. De fapt, nici nu avea vreun program sau niste zile in care stiai sigur ca trebuie sa vina niste content. Probabil nici nu facea vreun ban, de aceea nici nu era atat de interesat sa posteze des. Raman in urma dansului TikTok-urile si filmuletele pe care le-a facut.

1 thought on “Vasile Traian a murit

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!