NOSFE din Satra Benz a murit

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

NOSFE din Satra Benz a murit. Este stirea momentului. Nimeni nu se astepta la asa ceva. Dar se pare ca pe 16 octombrie, vestea a impanzit retelele de socializare. Multi au crezut ca este vorba de vreo simpla gluma de-a baietilor. Sau de vreun instrument de marketing. Insa nu, se pare ca NOSFE nu mai e printre noi. Este incredibil, fara doar si poate…

bookzone.ro

NOSFE din Satra Benz a murit

NOSFE din Satra Benz a murit
NOSFE din Satra Benz a murit

Noi am vazut prima data anuntul pe contul de Instagram al lui Sexi Kent. Prima data, trebuie sa va recunoastem ca am crezut ca nu e serios. Adica cu doar o seara inainte, NOSFE, alaturi de Satra Benz, a fost prezent la un concert. Si astazi dupa-amiaza, sa apara stirea aceasta…Dupa cum au spus-o si apropiatii, pare greu de procesat…Inca nu se stie ce s-a intamplat, de fapt. Pe contul de Insta al lui Nosfe deja au inceput sa curga mesajele de condoleante.

Deja fanii au inceput sa isi faca tot soiul de scenarii, care mai de care mai dure. Au fost cauze naturale sau s-a intamplat cu totul si cu totul altceva? A fost vreo altercatie? Este un suvoi de intrebari pe internetul romanesc in aceste clipe. La momentul scrierii acestui articol, vestea este proaspata. Asa ca nu se stie niciun detaliu. Si totusi, nimanui nu ii vine sa creada ca NOSFE a murit. Tanarul artist pe numele sau real Darius Vlad Cretan nu avea decat 37 de ani. S-a nascut pe 24 martie 1985. Stim ca ne repetam, dar tot ni se pare incredibil ca nu mai e NOSFE. Mai ales ca nici 24 de ore nu sunt de cand se distra la concert, alaturi de colegii sai de trupa. Ultimul single in care acesta apare abia fusese postat pe 14 octombrie. Il puteti asculta aici:

bookzone.ro

Dumnezeu sa il ierte. Articolul este in curs de actualizare. Daca se va afla in spatiul public si adevaratul motiv pentru care nu mai este, vom actualiza articolul, desigur. Ne gasiti si pe IG.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!