Kadir din serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea a murit!
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Kadir din serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea a murit! Din pacate da, este adevarat. Desi ne obisnuiseram deja cu el si il consideram a fi un super protagonist, se pare ca va trebui sa ne obisnuim fara el…Dar, ce s-a intamplat, de fapt? Toti abia asteptam sa vedem cum se razbuna pe Akif. Si iata ca nu va mai putea. Detalii aflam din randurile urmatoare, desigur.

bookzone.ro

Kadir din serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea a murit!

Kadir din serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea a murit
Kadir din serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea a murit

Asadar, da…personajul preferat al multora a murit. Din pacate, fratii lui vor trebui sa se descurce fara el. Atentie, insa! Vrem sa inlaturam orice urma de indoiala, asa ca trebuie sa va spunem ceva. Desi subiectul articolului e clar, vrem totusi sa subliniem ca este vorba despre personajul Kadir din Totul Pentru Familia Mea a murit, nu actorul care il joaca. Acesta este bine merci si isi vede de viata lui. Ba chiar e posibil sa il vedem si in noi proiecte in curand.

Acum ca am inchis aceasta paranteza necesara, haideti sa vedem de ce au ales producatorii sa faca asa ceva…Sa iti omori unul din protagonisti e intotdeauna o miscare curajoasa. Pentru ca lumea se obisnuieste cu personajele principale si vrea sa le vada in toate episoadele. Si teoretic, dupa ce dispare unul din personajele ppentru care te uiti, audienta poate sa scada… Iata insa ca in privinta acestui serial, lucrurile au fost diferite, din unele puncte de vedere.

bookzone.ro

De ce a plecat actorul care il joaca pe Kadir in Totul Pentru Familia Mea?

Da, trebuie sa stiti ca a fost alegerea actorului. Cel putin, asa s-a scris prin diverse locuri. El a vrut sa iasa din proiect, pentru a putea intra in altul, care lui i se parea mai bun la vremea respectiva. Halit Özgür Sari, caci asa il cheama pe actor, a plecat astfel din distributia care noua ne place atat de mult. Si cand si-au dat seama ca nu mai este cale de intoarcere, producatorii au trebuit sa vada ce fac mai departe. Cum sa spuna ca fratele lui Asiye, Omer si Emel dispare, fara a se mai putea intoarce vreodata?

Sigur, ar fi putut baga treaba ca pleaca la studii pe undeva. Sau ca si-a gasit un loc de munca mai bun prin cine stie ce tara. Insa, asta ar fi insemnat ca usa pentru actor sa ramana deschisa. Si cum din ce si-au dat ei seama, actorul urma sa devina prea ocupat pentru a se mai putea intoarce vreodata in rolul lui Kadir, si-au zis ca sfarsitul personajului trebuie sa fie…sfarsit. Fara intoarcere. Serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea sigur nu va mai fi la fel fara el. Iar Asiye, Omer si Emel vor trebui sa se descurce fara fratele lor mai mare. Sa spunem ca ar mai fi Doruk ca sprijin. Si pana si asa, tot i se va simti lipsa lui Kadir, fara doar si poate… Voua va pare rau ca a iesit actorul din serial? Puteti sta la discutii si pe pagina de Facebook unde se aduna fanii.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!