Filmul romanesc Teambuilding se vede si pe Netflix

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Filmul romanesc Teambuilding se vede si pe Netflix. Productia cu BroMania si Micutzu Cosmin Nedelcu poate fi urmarita chiar acum si pe celebra platforma de streaming pe care noi romanii o utilizam atat de des. Detalii aflam din randurile urmatoare.

bookzone.ro

Filmul romanesc Teambuilding se vede si pe Netflix

Filmul romanesc Teambuilding se vede si pe Netflix
Filmul romanesc Teambuilding se vede si pe Netflix

Va spuneam ca as vrea sa imi inchid contul la Netflix. Si inca n-am facut-o, ce-i drept…Dar cand vad asa productii romanesti ca apar pe un gigant precum el, parca zic „Hai mai lasa ca mai stau o luna”. Nu sunt neaparat cel mai mare fan al productiilor romanesti, nu ma intelegeti gresit. Adica nu sunt genul de „wow, e film romanesc, sunt fan dinainte sa il vad.” Insa, nu pot sa nu apreciez cand vad ceva facut la noi in Romania ca apare si pe Netflix. Si aici nu ma refer la serialul Wednesday, care da, a fost facut in Romania, dar nu e…pur romanesc.

Despre filmul Teambuilding ce pot sa spun? E bun. Am ras la el asa ca pot spune ca…si-a facut treaba. Desigur, nu este vreo capodopera, sa nu ne intelegem gresit. Dar merge asa, de plictiseala. Subiectul insa e unul care cu siguranta atrage. Daca ati intrat in campul muncii si sunteti pe la vreo multinationala, de exemplu, sigur stiti ce e teambuilding. Teoretic, e o activitate placuta, unde merg toti colegii de serviciu ca sa se cunoasca mai bine. Practic, stim cu totii ce se intampla, de fapt, intr-un temabuilding. Si filmul cam despre asta este. Puteti sa aruncati un ochi si pe profilul de Instagram al filmului.

bookzone.ro

O comedie buna

I-as da o nota mare filmului, dar nu ma puneti acum sa va spun si care, ca mi-e lene sa gandesc. Dar, daca ar fi sa ma intrebati daca vi-l recomand sau nu, raspunsul ar fi da. Pentru ca nu se poate sa nu radeti la cel putin una din fazele din el, spun eu. Acum depinde de fiecare, evident. Ideea este ca lumea s-a uitat in numar mare. Se pare ca filmul Teambuilding se afla pe locul 1 in topul preferintelor utilizatorilor Netflix din Romania. Si da, nu e usor sa ajungi la asa performanta.

Imi place ca se fac din ce in ce mai multe filme romanesti. In ianuarie a aparut in cinematografe si filmul Romina VTM. Probabil ca si pe asta il vom vedea pe Netflix mai tarziu. Intai insa trebuie sa faca grosul din vanzarea de bilete. Si pentru ca in distribtie sunt foarte multe vedete, e clar ca romanii o sa se duca sa il vada. Totusi, poate ca nu ar fi rau sa se treaca si spre un alt gen. Cam tot ce s-a facut in ultimul timp in cinematografia romaneasca si a avut succes a fost comedia. Dar daca s-ar lua aceleasi vedete si s-ar pune intr-un thriller psihologic sau poate in alt tip de film? Eu unul spun ca tot s-ar vinde biletele, pentru ca lumea ar veni sa isi vada preferatii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!