Doruk din Totul Pentru Familia Mea a murit!
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Doruk din Totul Pentru Familia Mea a murit, din pacate. Desigur, ca sa eliminam orice urma de indoiala, tinem sa va spunem inca de la inceput ca este vorba despre personajul din serial. Nu ne referim la actorul in sine. Insa baiatul lui Atakul se pare ca nu va mai aparea pe parcursul sezonului 4 din serialul nostru turcesc preferat. Insa, ce s-a intamplat cu el, de fapt? Aflam si noi detaliile din articolul nostru de astazi. Asada, asezati-va comod, faceti-va un ceai bun ca acesta si haideti sa vedem care e treaba pana la urma.

bookzone.ro

Doruk din Totul Pentru Familia Mea a murit!

Doruk din Totul Pentru Familia Mea a murit
Doruk din Totul Pentru Familia Mea a murit

Stim cu totii de serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea. E una dintre cele mai de succes productii din ultimul timp. Povestea fratilor Kadir, Omer, Asiye si Emel ne-a fascinat inca din primul episod. Doruk Atakul, baiatul lui Akif a devenit si el rapid unul dintre preferatii telespectatorilor. Asta chiar daca la inceput nu prea era placut. Ulterior, el a ajuns iubitul lui Asiye si mai departe probabil ca stiti povestea. Ce e nasol insa e ca povestea acestor doua personaje frrumoase s-a terminat tragic, din pacate.

Va aduceti aminte de acel accident urat de la sfarsitul sezonului 3, nu? Nu, nu acela a fost motivul pentru care noi, telespectatorii nu ne vom mai putea bucura de Doruk. El a supravietuit. Insa, pe parcursul episodului 1 din sezonul 4 Totul Pentru Familia Mea, a aflat ceva ce nu trebuia. Este vorba despre secretul legat de sora lui. Acela pe care Akif a tot incercat sa il ascunda. Si dupa a si-a dat seama ce se intampla, si-a zis ca trebuie sa ii spuna adevarul iubitei sale, Asiye. In tot acest timp, ea ar fi putut sa stie adevarul despre ce s-a intamplat cu fratele ei, Kadir.

bookzone.ro

L-a sunat nervos si pe tatal lui. Tanarul era la volan, lacrimile siroiau si astfel, era aproape sa dea peste doi pietoni. Doruk a intors volanul la timp pentru ei. Pentru el insa nu… Si din pacate a facut accident. Nu a avut nicio sansa. Si asa, Akif si Nebahat au ramas fara baiatul lor. Si acum nu putem sa nu ne intrebam ce se va intampla si cu Asiye. Isi va putea reveni? Va mai putea iubi vreodata pe altcineva? Asadar, iata ca Doruk, la fel ca si Kadir, a disparut din serial, desi era iubit de telespectatori. Va pare rau ca n-o sa mai fie in serial? Haideti la detalii si pe pagina de Facebook. Aici discutam despre ce se mai intampla in serialul cu fratii Eren.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!