Serialul turcesc Agentia de Talente si Sentimente – Rezumat si Prezentare Generala

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Serialul turcesc Agentia de Talente si Sentimente a inceput in Romania, doamnelor, domnisoarelor si domnilor. Si inca din start, ne dam seama ca va fi un serial putin diferit fata de cele pe care leam mai urmarit noi in ultima vreme. Titlul in sine parca nu suna a ceva normal, precum „Dragoste si Secrete”, „Dragoste si Ura”, „Vis de Iubire”. Ati prins ideea. Suna amuzant titlul, nu-i asa? Ei bine, asa si trebuie, pentru ca, la baza, serialul este o comedie. Desigur, exista si diverse scene dramatice, asa ca, daca le combinam, putem spune ca avem de-a face cu o „dramedie”. Despre ce este vorba mai exact si care sunt personajele, va invitam sa aflam in randurile ce urmeaza.

bookzone.ro

Serialul turcesc Agentia de Talente si Sentimente – Rezumat si Prezentare Generala

Serialul turcesc Agentia de Talente si Sentimente
Serialul turcesc Agentia de Talente si Sentimente

Dupa cum i-o spune si titlul, actiunea din episoade se petrece la…o agentie de talente. Stiti voi despre ce e vorba. O agentie din acelea care descopera si pregateste talente noi si nu numai pentru diverse aparitii media. Aici ne referim la reclame, spoturi publicitare, figuratie sau poate chiar aparitii prin seriale turcesti si nu numai. In principiu, ar trebui sa fie vorba de o echipa pertinenta, profesionista si gata tot timpul sa se se puna de acord pentru binele agentiei, nu-i asa?

Ei bine, in teorie poate, insa, in realitate, lucrurile stau cu totul si cu totul diferit, sa stiti. Cei 4 manageri, pe numele lor Peride, Feris, Kirac si Cinar, care conduc agentia de talente Ego, nu prea sunt ei asa de stabili cum ar trebui. Fiecare are pe langa viata profesionala si o viata amoroasa destul de tumultoasa. Si uneori, se baga o viata in alta, desi nu ar trebui. Pentru ca stim cu totii zicala aceea ca niciodata nu e bine sa amestecam viata profesionala cu cea personala.

bookzone.ro

Apar si alte personaje

Dar nu va ganditi ca singurele interactiuni din serialul turcesc Agentia de Talente si Sentimente vor fi cele dintre acestia 4. Nici pe departe. De-a lungul episoadelor, vor aparea mai multi care viseaza sa devina actori cunoscuti. Culmea va fi va unii dintre ei, in viata reala, chiar sunt actori de renume. Dar aici este si farmecul unei astfel de productii.

Pe langa ei, o sa mai apara des si Dicle Ertem, si Baris Savas, asistenta personala a lui Feris. Dar si Serkan, unul din fostii manageri de la agentie, care, deis nu credea ca se va mai intoarce vreodata, o face…Spre deliciul nostru, al telespectatorilor, desigur. De ce? Pai, el nu prea il suporta pe Kirac, iar scenele dintre ei vor fi tare amuzante.

Cand incepe si cand se difuzeaza serialul turcesc Agentia de Talente si Sentimente?

Bun, acum ca am aflat despre ce este vorba, haideti sa trecem si la urmatoarea parte. Cand vom putea vedea peripetiile acestor personaje amuzante? Ei bine, serialul incepe pe 23 noiembrie, de la ora 23. Da, asa s-a nimerit. Daca ar fi sa ne intrebati de cate ori pe saptamana vom fi invitati la agentie, v-am putea spune ca de 5 ori pe saptamana. De luni si pana vineri. Cam la la orice loc de munca normal, unde trebuie sa fii prezent/a de luni si pana vineri.

„Cate episoade are serialul turcesc Agentia de Talente si Sentimente?” ati mai putea sa ne intrebati, desigur. Si atunci ar trebui sa va spunem ca in difuzarea originala din Turcia, au fost 45. Atatea. La noi, pot sa fie mai multe, pentru ca dintr-un singur episod, se pot face aproape 2. Asa ca sigur vor fi mai mult de 45, insa nu va putem spune un numar exact. Si aici se incheie si articolul nostru de azi. O sa va uitati la serial? Va puteti uita si la Totul Pentru Familia Mea sau la Povestea de pe Insula, sa stiti. Depinde ce gen preferati.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!