Totul despre serialul turcesc Secrete de Familie

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Totul despre serialul turcesc Secrete de Familie vom incerca sa va spunem in articolul nostru de astazi. Aceasta productie se bucura de foarrte multa apreciere din partea fanilor de peste tot in lume. Da, nu discutam doar de un succes pe plan local, ci de unul pe care iata ca serialul il are in fiecare tara in care ajunge. Asadar, cel mai probabil si la noi in Romania va atrage audiente de la foarte bune in sus. Insa, despre ce este vorba, de fapt? Haideti sa aflam si noi din articolul nostru de astazi.

bookzone.ro

Totul despre serialul turcesc Secrete de Familie

Totul despre serialul turcesc Secrete de Familie
Totul despre serialul turcesc Secrete de Familie

Intai de toate, trebuie sa va spunem ca titlul original al noului serial este Yargi. Cu alte cuvinte, asa este el cunoscut in Turcia. Cand un seial apare si la noi in tara, exista doua variante: fie este unul deja finalizat, care are un numar fix de sezoane, fie este unul inca in desfasurare, despre care nu se stie cand se va termina. Yargi sau Secrete de Familie in romana este o productie ce face parte din cea de-a 2-a categorie. Cu alte cuvinte, inca se difuzeaza si in Turcia. Acolo, s-au dat deja primele 2 sezoane, iar in toamna anului 2023 incepe si cel de-al 3-lea.

Probabil ati observat ca este foarte multa promovare in jurul acestui serial si foarte multi vorbesc despre el. De ce? Pai, este supranumit serialul momentului (dintre cele turcesti). Audientele sunt extraordinare, iar lumea comenteaza dupa fiecae episod in parte. Povestea pare sa fie una care devine din ce in ce mai buna cu fiecare sezon in parte.

bookzone.ro

Cine sunt pesonajele din serialul turcesc Secrete de Familie?

Povestea imbina superb doua perspective, doua puncte de vedere in ceea ce priveste adevarul. In prima faza o avel pe Ceylan, o avocata tanara, frumoasa si pregatita intotdeauna sa castige. Chiar daca stie legea, ca doar a invatat-o din scoarta in scoarta in timpul facultatii, nu inseamna ca o si aplica intotdeauna asa cum ar trebui. Teoretic, un avocat ar trebui sa fie intotdeauna cu adevarul. Ei bine, Ceylan e intotdeauna cu cine ii poate oferi mai mult.

Ea e protagonista, dupa cum v-ati dat seama. Protagonistul este diametral-opus. E cu totul si cu totul altceva si gandeste intr-un fel aparte. Ilgaz, caci asa il cheama stie si el legea si intotdeauna vrea sa o aplice asa cum trebuie. Dupa el, adevarul este unul singur si nu e flexibil, asa cum se intampla in cazul lui Ceylan. Si totusi, viata il pune la incercare atunci cand proprriul lui frate mai mic este acuzat in cazul unei crime. Atunci incepe sa se gandeasca si el ca poate lucrurile se pot schimba, asa ca ia legatura cu Ceylan.

Victima e sora avocatei

Lucrurile par sa se miste in directia cea buna, iar Ilgaz are incredere in puterea lui Ceylan de a-l scoate pe fratele sau mai mic de dupa gratii. Insa, povestea se complica, atunci cand victima acelei crime se dovedeste a fi fix… surioara avocatei. Atunci cand Ceylan isi da seama in ce pozitie se afla, i se face rau. Adica pana acum ea era avocata celui care i-a facut felul propriei sale surori? Acaparata de sentimente si emotii, ea ii spune ca totul s-a teminat fratelui mai mic al lui Ilgaz. Il va face sa regrete.

Si totusi, urmatoarele indicii par sa… indice faptul ca, de fapt, nu fratele mai mic al lui Ilgaz i-a facut felul surioarei ei. Lucrurile se complica in fiecare episod, desigur. Iar telespectatorii pot urmari desfasurarea actiunii de miercuri si pana vineri, de la ora 20, pe Kanal D. Astfel, fanii serialelor tucesti se pot bucura de 3 episoade pe saptamana din aceasta poveste care a cucerit telespectatorii. Luni si marti se difuzeaza Melek, iar sambata Pretul Fericirii. Intre timp, asteptam vesti si despre Totul despre Familia Mea, un alt superr serial, apreciat de telespectatorii din Romania. Va asteptam si la alte discutii desprre seriale turcesti aici.

 

2 thoughts on “Totul despre serialul turcesc Secrete de Familie

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!