Serialul Secrete de Familie se muta pe Kanal D2!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Serialul Secrete de Familie se muta pe Kanal D2! Este o mutare la care chiar ca nu ne asteptam, sinceri sa fim. A inceput in forta pe Kanal D si chiar facea audienta buna. Dar iata ca acum, fanii productiei vor trebui sa ii urmareasca pe Ilgaz si pe Ceylin pe un alt post TV. Detaliile despre aceasta schimbare pur si simplu surprinzatoare gasim si noi in articolul de azi.

bookzone.ro

Serialul Secrete de Familie se muta pe Kanal D2!

Serialul Secrete de Familie se muta pe Kanal D2!
Serialul Secrete de Familie pe Kanal D2!

Secrete de Familie este unul dintre cele mai apreciate seriale. A adus altceva in acest gen de productii TV, o actiune diferita de ceea ce adusesera alte seriale. Procurorul Ilgaz si avocata Ceylin au reprezentat inca din primul episod un super duo, care ne-a fascinat. Si serialul incepuse bine din punct de vedere al audientei. Apoi, se pare ca nu prea a mers, deoarece au inceput sa fie mai putine episoade difuzate. Se ajunsese si la un episod pe saptamana, ceea ce e super putin. Ulterior, s-au dat 2 episoade, doar ca de la ora 23. Ceea ce, pentru multi, e destul de tarziu. Asa ca si audientele au fost destul de nasoale.

Iar acum, se pare ca serialul va fi din nou mutat. Doar ca de data aceasta, va fi vorba despre o mutare mai deosebita. Serialul nu se va mai difuza pe Kanal D, ca pana acum. In schimb, va lua drumul serialului Poveste din Anatolia, care a fost mutat pe Kanal D2. Da, astfel, peripetiile lui Ilgaz si Ceylin se vor vedea doar acolo, nu si pe Kanal D. In ce zile? Ei bine, sambata si duminica, de la ora 22. Fanii productiei vor putea vedea in aceste zile ce se intampla pe mai departe cu personajele. Ce parere aveti de aceasta schimbare? Ar fi trebuit totusi sa il lase tot pe Kanal D, dar poate in alte zile? Unii telespectatori inca mai spun ca nu prind postul de televiziune Kanal D2, desi au trecut luni bune de cand acesta s-a lansat.

bookzone.ro

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!