Serialul Poveste din Anatolia se muta pe Kanal D2!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Serialul Poveste din Anatolia se muta pe Kanal D2! Productia care ar fi trebuit sa fie o adevarata locomotiva in ceea ce priveste audientele pentru postul TV Kanal D se pare ca nu a fost chiar ceea ce trebuia. De aceea, vor avea loc niste schimbari despre care vom discuta si noi in articolul nostru de astazi. Acestea fiind spuse, haideti sa incepem.

bookzone.ro

Serialul Poveste din Anatolia se muta pe Kanal D2!

Undeva spre sfarsitul lunii ianuarie, a inceput Poveste din Anatolia, un serial simpatic si cu lipici la publicul din Turcia. De aceea, s-a crezut ca va avea succes si pe piata de la noi. Insa, iata ca lucrurile au stat putin diferit. Nu doar ca nu a fost un succes rasunator, insa putem spune ca e in prezent unul dintre cele mai urate (de catre telespectatori) seriale turcesti din ultima vreme.

Nici bine nu s-a terminat primul episod, ca deja au aparut nemultumitii. Si acestia s-au tot inmultit. Si asta pana cand s-a ajuns pur si simplu in punctul in care un comentariu pozitiv la adresa productiei trebuia cautat ca acul in carul cu fan. Adica destul de rau pentru un serial turcesc.

bookzone.ro

O noua casa

De aceea, lucrurile se schimba. Serialul Poveste din Anatolia se muta pe Kanal D2. Adica, acolo unde audienta nu e chiar atat de importanta, mai ales avand in vedere faptul ca e un post relativ nou intrat pe piata media de la noi din tara. Din 19 februarie, cei ce iubesc totusi peripetiile celor doi protagonisti din acest serial vor putea vedea ce se intampla pe mai departe cu ei de la ora 16:30.

Productia se va da in zilele de luni, marti si miercuri. A durat totusi ceva pana cand cei de la Kanal D si-au dat seama ca trebuie sa faca aceasta schimbare. Insa, tot e bine ca s-a intamplat pana la urma. Ramane de vazut insa daca serialul O Dragoste, care va incepe in loc, va reusi sa ne capteze atentia sau va avea aceeasi soarta ca Poveste din Anatolia… Teoretic, in Turcia e popular, asa ca ar trebui sa se intample la fel si la noi. Insa si Povestea din Anatolia are priza la public in tara de origine. Iar la noi, ati vazut ce s-a intamplat. Haideti la discutii si pe pagina de Facebook.

3 thoughts on “Serialul Poveste din Anatolia se muta pe Kanal D2!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!