Cand incepe serialul O Dragoste pe Kanal D?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cand incepe serialul O Dragoste pe Kanal D? Noua productie ne va intra in case si va fi pe micile noastrre ecrane mai devreme decat ne asteptam. Astazi, in articolul nostru, vom discuta despre data premierei, dar si despre programul de difuzare, desigur. Haideti sa vedem despre ce ar fi vorba, de fapt.

bookzone.ro

Cand incepe serialul O Dragoste pe Kanal D?

In aceasta perioada, ar fi trebuit probabil sa discutam doar despre ce se intampla in serialul turcesc Poveste din Anatolia. Doar ca, din cauza audientelor care nu prea au fost la nivelul asteptarilor. Asa ca, evident, a trebuit sa se faca o schimbare, pentru ca nimeni nu nu tine un produs care nu este profitabil. Acesta s-a mutat pe Kanal D2. Iar in locul lui, s-a cautat un nou serial. Si s-a gasit serialul turcesc O Dragoste, care va fi, pe scurt, inlocuitorul acestuia cu aventurile lui Dilek si Taner.

Incepand cu data de 19 februarie, de luni si pana vineri, de la ora 20, vom putea urmari noua poveste, in care toate extremele trebuie sa… trraiasca impreuna. Protagonistii provin din doua medii cu totul si cu totul diferite. Insa, stiti cum e… cand se aprinde scanteia, nu se intampla intotdeauna sa se tina cont de diverse aspecte. Dragostea, daca vrea, nu sta sa vada de unde e ala, de unde e aia si asa mai departe. Se baga in discutie si ii face pe cei doi sa nu mai poata unul fara altul. Asa se va intampla si cu cei doi tineri frumosi, protagonistii din O Dragoste. Insa, familiile lor nu vor fi de acord. Si de aici, evident, vor aparea si intrigile.

bookzone.ro

Se numeste si Serbet de Afine

In Turcia, productia e mai degraba cunoscuta sub numele de Serbet de Afine, din ce am inteles. La noi insa se pare ca s-a optat pentru un titlu ceva mai simplu. Da, nu prea au legatura cele doua, daca ar fi sa ne intrebati pe noi, sincer. Insa, ne gandim ca „O Dragoste” a fost ales in ideea urmatoare. V-am spus ca sunt doua familii, cu doua viziuni asupra vietii total diferite.

Familia lui este din aceea traditionala. Familia ei este una nonconformista. Insa, in ciuda acestor doua viziuni total diferite, o dragoste trebuie sa triumfe. E posibil ca acesta sa fie rationamentul din spatele alegerii acestui titlu. Desigur e doar o simpla supozitie. Insa, stiti cum e, nu titlul e important, ci actiunea. Sa vedem daca acest serial va fi mai bun decat serialul Poveste din Anatolia. Haideti si pe pagina de Facebook, unde mai discutam despre serialele turcesti ce se difuzeaza in Romania.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!