Cate episoade are serialul Dragoste si Secrete?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cate episoade are serialul Dragoste si Secrete? Productia este deja la a 2-a difuzare in Romania, dragilor. Dupa ce in vara anului trecut, a rupt audientele, postul de televiziune Kanal D l-a readus in atentia publicului. De data aceasta insa, nu se mai vede seara, ca prima data. De ce? Pai, deja sunt in derulare alte doua seriale, respectiv serialul turcesc Aripi Frante, dar si Infidelul. Asa ca nu ar mai fi fost loc. De aceea, reluarea serialului turcesc Dragoste si Secrete se intampla dimineata, incepand cu ora 6, pana la ora 9, atunci cand incep stirile Kanal D de dimineata. Insa, pana la urma, cate episoade are serialul? Va spunem noi, in articolul de astazi.

bookzone.ro

Cate episoade are serialul Dragoste si Secrete?

Cate episoade are serialul Dragoste si Secrete?
Cate episoade are serialul Dragoste si Secrete?

Serialul turcesc Dragoste si Secrete este un serial aparte, deoarece are foarte multa actiune. Desigur, nu dispar intrigile si rasturnarile de situatie pe care deja le stim ca sunt esentiale pentru acest tip de seriale si nu numai, insa aici e vorba despre actiune din aceea ca in filmele americane. Ali este protagonistul, iar el nu a avut o viata usoara deloc. A invatat insa sa fie sigur pe el si sa se descurce in aproape orice situatie. Dorinta lui cea mai mare este sa isi gaseasca fratele pierdut.

Dar ce nu stie el e ca nu doar ca si-l va gasi unde fix nu se asteapta. Insa, intre timp, se va si indragosti de o tanara superba, pe numele ei Sevda. Iar fratele lui se va dovedi a fi fix unul dintre dusmanii sai. Ei toti vor trece prin o gramada de aventuri. Dar cate episoade are serialul Dragoste si Secrete? Va spunem noi: 27 de episoade. Atatea au fost in difuzarea originala din Turcia. Si probabil ca atatea episoade vor fi si de data aceasta. Pentru ca, spre deosebire de serialele ce se difuzeaza seara si ale caror episoade mai sunt scurtate, aici in general se lasa asa cum s-au difuzat ele si in Turcia. Puteti sa aruncati o privire si pe pagina de Facebook a serialului.

bookzone.ro

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!