Serialul Destainuiri se va difuza doar pe Kanal D2!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Serialul Destainuiri se va difuza doar pe Kanal D2! Se pare ca fanii acestei productii au parte de o noua schimbare… De data aceasta, este vorba despre una ce are legatura cu postul de televiziune pe care se difuzeaza povestea doctoritei ce incearca sa salvezed sufletele pacientilor dansei. Despre toate acestea vom discuta si noi in randurile urmatoare, desigur.

bookzone.ro

Serialul Destainuiri se va difuza doar pe Kanal D2!

Serialul Destainuiri pe Kanal D2
Serialul Destainuiri pe Kanal D2

Ca sa nu va tinem pe jar, vrem sa va spunem de la bun inceput care este treaba, de fapt. Scurt, pe doi, serialul Destainuiri se va difuza doar pe Kanal D2, incepand cu data de 21 mai. Se va difuza duminica si luni. Duminica, de la ora 22:30 si luni de la ora 23. Practic, se schimba tot in ceea ce priveste productia aceasta destul de controversata. Dupa cum bine stiti, la inceput, serialul Destainuiri trebuia sa fie o adevarata revolutie in ceea ce priveste serialele turcesti difuzate la noi, in Romania. De ce? Pai, a fost primul serial dublat. Practic, in loc sa stam sa citim subtitrarile, puteam sa ne uitam la personaje si sa ascultam ceea ce ne spun. Niste actori romani spuneau replicile celor din serial.

Din pacate nu prea a aprins acest artificiu de marketing la publicul din Romania. Multi au vrut sa se revina la subtitrari, pentru ca nu le placea sa auda vocile in romana. Pana la urma, s-a renuntat la ideea cu dublajul si s-a ajuns tot la subtitrari. Ulterior insa, serialul a fost mutat decate ori in grila Kanal D, in incercarea de a-si gasi un loc in grila de programe, unde sa aduca si audienta. Din pacate, nu prea s-a intamplat, iar serialul ajunsese sa se difuzeze tarziu. Acum insa, iata, el se va putea vedea pe Kanal D2.

bookzone.ro

Va avea audienta?

Acum probabil ca multi se intreaba daca va avea audienta aici. Cel mai probabil da. Insa, depinde de mai multi factori. Kanal D2 este totusi un post TV aflat la inceput. Inca nu si-a format acel public fidel si este normal. Va mai dura ceva. Si totusi, noi suntem de parere ca este o miscare buna. S-a incercat de atatea ori pe Kanal D sa se puna undeva unde sa produca audienta. Insa se pare ca nu este prea potrivit pentru telespectatori. Insa, pe noul post TV are sanse mai mari sa fie vizionat, probabil. Sau sa isi gaseasca acea baza de fani, care ii trebuie fiecarui serial. Subiectul serialului este unul destul de sensibil si pe alocuri trist. Poate ca de aceea se si gasesc mai greu telespectatori care sa il urmareasca. Insa actorii joaca superb.

Nu aveti inca postul Kanal D2 la noi pe TV? Am inteles ca inca exista niste probleme legate de aparitia acestuia, dar stati linistiti. Aruncati o privire si pe articolul nostru, unde am mai discutat despre acest aspect si despre cum il puteti receptiona. Poate o sa va ajute intr-un fel. Si, in incheiere, vrem sa va intrebam: voi o sa va uitati la serialul Destainuiri pe Kanal D2? Sau nu prea v-a prins subiectul acestuia? Ne puteti spune in sectiunea de comentarii, desigur.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!