Cum pot sa prind Kanal D2 pe TV? Unde trebuie sa umblu?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cum pot sa prind Kanal D2 pe TV? Unde trebuie sa umblu? Aceste intrebari au inceput sa si le puna din ce in ce mai multi telespectatori. Nu mai este mult si se lanseaza noul post de televiziune al trustului turcesc de la noi din tara, care ne place atat de mult. Dar care e treaba si ce trebuie sa facem pana la urma, ca sa il receptionam si noi pe televizioarele noastre? Haideti sa vedem despre ce este vorba.

bookzone.ro

UPDATE: Facem acest update acum, la cateva saptamani de cand postul de televiziune Kanal D2 a inceput sa emita. Foarte multi dintre noi l-am gasit in grila de programe. Insa, sunt multi telespectatori care am inteles ca tot nu reusesc sa il gaseasca. Pentru aceia dintre voi aflati in aceasta a 2-a categorie, va invitam sa va uitati la sfarsitul prezentului articol, unde am scris pe ce pozitie ar trebui sa se afle postul de televiziune, in functie de operatorul vostru de cablu, dar si ce lucruri in plus puteti face daca inca nu stiti pe ce pozitie este Kanal D2 la voi pe TV.

Cum pot sa prind Kanal D2 pe TV? Unde trebuie sa umblu?

Cum pot sa prind Kanal D2 pe TV
Cum pot sa prind Kanal D2 pe TV

Inca de cand s-a anuntat ca Bravo ai Stil se va difuza pe Kanal D2, lumea a inceput sa se intrebe unde va fi acest post TV. Sau daca trebuie facut ceva special ca sa apara in grila de programe. Doar nu se poate sa ratam noul sezon in care o sa vedem stilul la un cu totul si cu totul alt nivel, nu? Dupa, am mai aflat ca o sa se difuzeze si serialul Instinct de Mama, asa ca intrebarile au inceput sa fie din ce in ce mai dese. Si e si normal, atata timp cat, iata, aflam de din ce in ce mai multe productii care… ne cam fac cu ochiul si pe care vrem sa le privim.

bookzone.ro

Asadar… cum pot sa prind Kanal D2 pe TV? Unde trebuie sa umblu sa il gasesc? Se pare ca, in principiu, nu va fi nevoie sa ne facem cine stie ce scheme ca sa putem sa ne bucuram si noi de noul post TV. In primul rand, trebuie sa va spunem ca postul de televiziune Kanal D2 va fi in grila noastra in acelasi loc unde era pana in prezent si Bucuresti TV. Da, stim, probabil ca multi dintre voi aud acum pentru prima data de Bucuresti TV. Se pare ca era un post despre al carui sepcific nu mai trebuie sa va spunem, nu? Se subintelege din numele lui. Asadar, unde era inainte Bucuresti TV pe televiziorul dumneavoastra, acum se va regasi Kanal D2. Fara sa facem noi nimic special. Daca nu stiti unde e Bucuresti TV, va puteti ajuta de telecomanda, sa vedeti.

Teoretic, nu trebuie sa facem nimic

Asadar, daca aveti timp, luati telecomanda si incepeti sa va uitati printre canelele TV, pana reusiti sa gasiti Bucuresti TV. Uitati-va pe ce numar e si tineti-l minte. Pe data de 2 aprilie, aici ar trebui sa gasiti Kanal D2. Daca va e lene sau nu aveti timp acum sa o faceti, atunci nu e bai, stati linistiti. O puteti face la fel de bine si pe 2 aprilie, cand o sa inceapa sa emite postul TV Kanal D2.

Si aici o sa ne oprim si noi cu acest articol. Suntem tare curiosi sa vedem ce vom putea urmari pe Kanal D2, dupa ce se va lansa. O sa fim cu ochii si pe profilul de IG al postului TV, sa aflam primii noutatile. Deja am inteles ca va fi un post tare variat din punct de vedere al continutului. Vor fi si seriale grecesti si seriale turcesti si productii locale, de toate.

UPDATE dupa ce s-a lansat Kanal D2

Dupa cum v-am spus la inceputul articolului, facem acest update acum, dupa ce s-a lansat oficial postul Kanal D2. A aparut in presa o poza cu pozitiile unde ar trebui sa fie Kanal D2. Vi-o lasam si voua mai jos, sa o consultati:

Cum pot sa prind Kanal D2 pe TV
Cum pot sa prind Kanal D2 pe TV

Pozitiile Kanal D2 la principalii operatori de cablu din Romania sunt urmatoarele:

  • NextGen Digital: aici, Kanal D2 ar trebui sa se afle pe pozitia 15
  • Orange TV DTH: n cazul acestuia, noul post de televiziune ar trebui sa se regaseasca pe pozitia 136
  • Orange TV IPTV: aici avem pozitia 129
  • Orange Digital: uitati-va la pozitia 630, unde ar trebui sa se afle Kanal D2
  • Vodafone: aici ar trebui sa regasiti postul de televiziune Kanal D2 pe pozitia 15
  • RCS: la acest operator de cablu, ar trebui sa fie Kanal D2 pe pozitia 45

Dupa cum bine puteti vedea ca scrie si in poza, exista si doua sfaturi. Daca nu il gasiti pe nicaieri totusi in grila de pe TV-urile voastre, dati o rescanare automata. E posibil ca abia dupa acest lucru sa va apara Kanal D2. Daca nici asa nu gasiti cel mai nou post de televiziune al trustului Dogan, atunci ideal ar fi sa va adresati operatorului de cablu, ca poate va ajuta el. Eventual va va indruma sau va va spune direct unde se gaseste acest post TV. Daca v-a fost util prezentul articol, nu ezitati sa ne spuneti in sectiunea de comentarii, sa ne simtim si noi bine.

1 thought on “Cum pot sa prind Kanal D2 pe TV? Unde trebuie sa umblu?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!