Bravo Ai Stil Sezonul 8 nu va mai fi pe Kanal D2!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Bravo Ai Stil Sezonul 8 nu va mai fi pe Kanal D2! Este stirea la care nu se astepta nimeni. Iata insa ca telespectatorii care deja se obisnuisera sa dea pe noul post de televiziune al trustului Dogan ca sa vada show-ul de fashion, vor trebui sa isi schimbe rutina, in curand, din pacate… Nimic nu va mai fi la fel, incepand cu luna iulie. Insa, ce se intampla, mai exact? Aflam si noi impreuna din randurile urmatoare. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem.

bookzone.ro

Bravo Ai Stil Sezonul 8 nu va mai fi pe Kanal D2!

Bravo Ai Stil Sezonul 8 nu va mai fi pe Kanal D2
Bravo Ai Stil Sezonul 8 nu va mai fi pe Kanal D2

In primavara acestui an, se anunta cu surle si trambite lansarea noului post TV Kanal D2. Cu o oferta varianta in ceea ce priveste productiile, incepand cu seriale turcesti premiate si terminand cu productii proprii, lucrurile pareau sa se aseze bine. Ulterior insa, au inceput sa apara diverse probleme. Serialul turcesc Hercai, ce era programat dupa-amiaza, a disparut pur si simplu intr-o zi, fara vreun anunt in prealabil. Abia tarziu am inteles ca ar urma sa reapara in grila, insa nu am mai urmarit subiectul. Sansele sunt ca pana si acum, la momentul scrierii acestui articol, el sa nu fi revenit in grila, insa repetam, n-am mai urmarit subiectul. Asa ca nu ne putem pronunta in privinta acestui aspect.

Dupa, revenind la Bravo ai Stil Sezonul 8, intr-una din saptamanile recente, aparent din cauza unor probleme tehnice, o editie a trebuit sa fie mutata sambata. Iar acum iata ca intregul show va fi mutat definitiv de pe Kanal D2, aparent. Nu va faceti griji insa, caci emisiunea nu se intrerupe. Se muta doar. Unde? Aflam din randurile urmatoare.

bookzone.ro

Emisiunea Bravo ai Stil revine pe Kanal D!

Asadar, da, Bravo ai Stil revine acolo unde s-a consacrat: pe fratele mai mare al lui Kanal D2, primul, unicul si singurul. Aici, telespectatorii vor putea vedea cum continua peripetiile concurentelor dornice de afirmare. Din data de 12 iulie, emisiunea de fashion revine acolo unde a cunoscut succesul in urma cu mai multi ani. Insa, aceasta este doar prima shcimbare dintr-un lung sir, sa stiti.

Bun, deci de pe 12, ne mutam pe Kanal D, daca vrem sa mai urmarim emisiunea prezentata de Ilinca Vandici. Insa, ea nu va mai fi de luni si pana vineri, asa cum se intampla in prezent, cand se da pe Kanal D2. Dupa ce va reveni la Kanal D, sezonul 8 din Bravo ai Stil se va putea vedea doar miercuri, joi si vineri. Insa nu de la ora 19, ci de la orele 22:30. Asadar, va fi o emisiune de seara, fara doar si poate, dragilor.

Ce vine in loc?

Schimbarea vine aparent pentru ca emisiunea Jocul Cuvintelor de pe Kanal D intra in vacanta. Dan Negru se pregateste de un nou sezon. Apropo, daca vreti si voi sa va inscrieti, vedeti ca v-am spus si noi aici care e treaba. revenind. Bun, pai Bravo Ai Stil nu va mai fi pe Kanal D2. Dar ce se va da in locul emisiunii?

S-ar parea ca un nou serial turcesc intitulat Dragoste si Speranta. Da, aparent e un serial nou, asa cum a fost si Instinct de Mama, u o redifuzare a unui serial care a mai fost in trecut pe Kanal D… Asteptam sa vedem despre ce va fi vorba. Si, evident, asteptam sa vedem si cine castiga sezonul 8 din Bravo Ai Stil, caci concurenta este mare. O sa ne uitam, desigur, si pe pagina de Instagram a emisiunii. Noi de exemplu ne-am gandit ca se poate reveni la 5 zile de difuzare, pentru ca deja ne-am obisnuit de peste doua luni asa.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!