Incepe un nou sezon de Bravo Ai Stil. Cum te poti inscrie?

nemira.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Incepe un nou sezon de Bravo Ai Stil. Cum te poti inscrie? Se pare ca cel mai bun show de fashion din Romania isi redeschide portile. De data aceasta, din ce intelegem, va fi un sezon ca pe vremuri. De unde pana unde? Vom afla din randurile urmatoare. Va vom spune si unde puteti sa va scrieti, daca sunteti pregatite sa luptati impotriva altor pasionate de moda. Acestea fiind spuse, haideti sa incepem.

Incepe un nou sezon de Bravo Ai Stil. Cum te poti inscrie?

De cateva sezoane incoace, emisiunea Bravo Ai Stil a mers pe formatul acela cu vedete. Practic noi, domnisoarele dornice de lumina reflectoarelor, nu prea am avut ce sa facem decat sa ne uitam. Ca doar noi nu suntem vedete. Astfel, au fost doar persoane publice cunoscute publicului larg, precum Andreea Tonciu, Ruxi Opulenta si altele. Dar, se pare ca in noul sezon de Bravo Ai Stil, se doreste revenirea la formatul initial. Daca mai stiti voi, primele…3 sezoane (daca nu ne inselam), au fost cu concurente normale. Unele nestiute de public pana sa inceapa emisiunea.

fabricadegratare.ro

Si acum se pare ca va fi la fel. In noul sezon se asteapta domnisoare asa ca noi care se intereseaza de ce mai e in trend si pe care le super pasioneaza moda. Pana aici, lucrurile sunt clare. Din ce am inteles, o sa ramana in juriu Tibi Clenci, cel mai nou dintre jurati. Dar, mai ramane o intrebare: cum ne putem inscrie? E simplu. O putem face pe site-ul de casting al celor de la Kanal D. Aici va trebui sa completam formularul de inscriere si sa speram ca avem ceea ce cauta producatorii. Ne-ar bucura tare mult daca fix niste cititoare care au ajuns la acest articol al nostru vor fi selectate pentru a fi concurent in noul sezon. Asadar, incepe un nou sezon de BAS. Nu stim inca data premierei. Insa, sigur o s-o aflam de pe contul de Instagram al emisiunii. Tot aici vedem ca a fost postat si teaserul pentru startul inscrierilor. Asadar, succes, daca doriti sa va inscrieti.

bookzone.ro

edenboutique.ro/

1 thought on “Incepe un nou sezon de Bravo Ai Stil. Cum te poti inscrie?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!