Emisiunea Jocul Cuvintelor revine cu un nou sezon!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Emisiunea Jocul Cuvintelor revine cu un nou sezon! Dupa o vara fierbine, domnul Dan Negru este pregatit sa ne aduca din nou definitii haioase, cuvinte neobisnuite, dar si concurenti de exceptie in show-ul cu si despre cuvinte, care a fascinat de-a dreptul intreaga Romanie in ultimele luni. Asadar, trebuie sa incepem deja sa frunzarim un dictionar de sinonime ca acesta sau ce mai avem pe acasa, ca sa stim sa raspundem. Insa, cand ne putem astepta sa vedem noile episoade? Aflam si noi astazi, din articol. Acestea fiind spuse, haideti sa incepem.

bookzone.ro

Emisiunea Jocul Cuvintelor revine cu un nou sezon!

Emisiunea Jocul Cuvintelor revine cu un nou sezon!
Emisiunea Jocul Cuvintelor revine cu un nou sezon!

Daca intrebi lumea pe strada la ce emisiuni se mai uita de la TV, sansele ca raspunsul „Jocul Cuvintelor” sa fie printre cele mai populare sunt destul de mari. Emisunea aceasta in care este pus la incercare vocabularul a batut orice record de audienta. Nimeni nu se astepta sa fie atat de bine primit de public. Poate nu stiti, dar se numara printre cele mai populare formate din Romania, la momentul scrierii acestui articol. Iar intr-un peisaj media pestrit, unde de cele mai multe ori scandalul castiga la audiente, sa vezi o emisiune despre cuvinte ca este in top e super.

Dan Negru revine cu forte proaspete in cautarea cel mai inteligenti concurenti. Sau, daca ne permiteti o formulare: e in cautarea concurentilor ce au cuvintele la ei! Vor fi episoade superbe, cu romani din toate paturile sociale si avand tot felul de meserii. Jocul Cuvintelor revine cu un nou sezon pe data de 30 august. Ora la care incepe este cea obisnuita, adica 22:30. Cel mai probabil o sa inceapa dupa primul episod din serialul turcesc Secrete de Familie. Daca nu ne inselam, acesta incepe tot pe 30 august. Revenind insa, abia asteptam sa veem ce cuvinte noi vor fi in noul sezon. Daca vreti si voi sa stati fata in fata cu Dan Negru, nu uitati ca v-am mai zis noi intr-un articol cum sa faceti sa va inscrieti la emisiunea Jocul Cuvintelor.

bookzone.ro

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!