Jocul Cuvintelor cu Dan Negru incepe pe 20 aprilie la Kanal D Romania!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Jocul Cuvintelor cu Dan Negru incepe pe 20 aprilie la Kanal D Romania! Noul quiz show este asteptat de foarte multa lume. Pe de o parte sunt fanii lui Dan Negru, pe de alta sunt cei ce apreciaza acest format TV, care, trebuie sa recunoastem, nu prea s-a mai gasit in grila de programe TV de mult timp. Haideti sa aflam mai multe despre noua emisiune, care isi propune sa aduca in fata telespectatorilor oameni inteligenti, ce au ceva de spus. Vom vorbi despre zilele de difuzare, dar si despre ceea ce trebuie sa faca toti cei ce vor sa isi incerce inteligenta, in fata lui Dan Negru.

bookzone.ro

Jocul Cuvintelor cu Dan Negru incepe pe 20 aprilie la Kanal D Romania!

Jocul Cuvintelor cu Dan Negru
Jocul Cuvintelor cu Dan Negru

Inca de cand s-a anuntat in presa faptul ca Dan Negru s-a mutat la Kanal D, au inceput intrebarile de tipul: „Dar oare ce emisiune o sa prezinte?”. Unii credeau ca o sa fie tot ceva legat de masti. Altii se gandeau ca poate o sa fie vreun show de talente de genul Next Star. Nimeni nu a ghicit ca va fi vorba de un quiz show. Si totusi, daca stam bine sa ne gandim, domnul Negru a mai facut senzatie in trecut si cu aceste formate. Cine nu isi aduce aminte, de exemplu, de Te pui cu Blondele?

Revenind insa, Jocul Cuvintelor cu Dan Negru incepe pe 20 aprilie, la Kanal D Romania. Este un quiz simplu, in aparenta, insa complex in esenta. Cu totii folosim cuvinte in viata noastra de zi cu zi. Asa ca, teoretic, ar trebui sa fie floare la ureche, nu-i asa? Ei bine, lucrurile sunt putin mai complicate. Limba romana are foarte multe particularitati, care o fac sa fie superba. Iar uneori, sa stii doar un cuvant din auzite, de la altii, nu este de ajuns. Trebuie sa il poti defini, sa stii apoi cand si unde sa il folosesti. Si altele asemenea. Nu va speriati. Chiar daca poate parea putin plictisitor, vorbim totusi de Dan Negru, care stie sa faca spectacol.

bookzone.ro

Cum se joaca Jocul Cuvintelor?

Bun, acum ca am aflat cand incepe, haideti sa vedem si cum se va desfasura fiecare editie. Vor fi 5 concurenti, fiecare luptand pentru a castiga premii in bani. Dan Negru va oferi cate o definitie, iar ei vor trebui sa ghiceasca in timp util cuvantul respectiv. In totla vor fi 14 cuvinte, iar timpul de raspuns este de 4 minute. Pe scurt, cu cat mai multed cuvinte ghicite, cu atat mai bine. Desigur, exista si posibilitatea ca toate cele 14 cuvinte sa fie ghicite in acest interval de timp. Ramane de vazut daca vor exista concurenti atat de buni. Avem si un video de prezentare:

Sursa: YouTube Kanal D

Cand se difuzeaza Jocul Cuvintelor cu Dan Negru? Ei bine, show-ul educativ se va vedea de 3 ori pe saptamana. Astfel, miercurea, joia si vinerea, vom invata noi cuvinte alaturi de Regele Audientelor. DIn pacate pentru unii insa, show-ul se va vedea incepand cu orele 22:30. Astfel, pentru multi care se trezesc de dimineata, poate va fi prea tarzie aceasta ora e difuzare…Insa, ramane de vazut. Unii spuneau ca cel mai bine ar fi fost sa fie o emisiune de weekend. Poate dupa niste editii, o vor muta. Daca aflam ceva, o sa va spunem. O sa fim atenti si pe profilul de Instagram de la Kanal D, in caz ca anunta ceva.

3 thoughts on “Jocul Cuvintelor cu Dan Negru incepe pe 20 aprilie la Kanal D Romania!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!